CASI ANGELES Hungary | mindent a sorozatról és a színészekről
CASI ANGELES

A CASIANGELESHUNGARY GP újra átalakult!
Úgy érzem, hogy sosem fogom megunni ezt a sorozatot, és arra gondoltam, hogy megosztom veletek ezt az érzést, és folytatom tovább a szerkesztést, hiszen ezek a csodás emberek megérdemlik, hogy szóljon róluk egy magyar oldal!

01. ÉVADOK
a majdnem angyalokról
02. ÉRDEKESSÉGEK
amit eddig talán nem tudtál, vagy nem értettél

 

 
ANGELS

 
    
    
    
 
    
   
   

Cserét a chat-ben kérhetsz!

 
FACEBOOK
 

Lájkoljátok az oldal Facebook lapját, hogy egyből értesüljetek arról, mikor kerül fel az új rész!

 
CHATBOX


 
 
VIDEO OF THE WEEK

 
MEMBERS
Indulás: 2006-08-27
 
SIGN IN/SIGN OUT
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


BB ALAPÍTVÁNY
A BB Alapítványt Bartolome Bedoya Agüero alapította, hogy befogadja az otthonukat vesztett, árva gyerekeket, és nevelje őket, míg nem lesznek hasznos tagjai a társadalomnak. De valójában ez csak az álca volt. Bartolome annak érdekében alapította az intézetet, hogy megkaphassa nagynénje vagyonát. A gyerekeket pedig arra tanította, jobb kezével, Justina-val együtt, hogy hogyan lopjanak meg másokat. Ezen kívül egy sötét kis szobábak kellett játékbabákat gyártaniuk, amiket meglehetősen magas árért adtak el.
Mint azt többször is hangoztatta, nem egy magas rangú tisztviselőt, és hatósági embert vásárol meg azért, hogy ne árulják el őt.
Barto próbálta mindig biztosítani az elegendő életkörülményeket, hogy a gyerekek ne csábuljanak el, vagy ne szökjenek meg, de így is rendesen kihasználta őket.
Mikor megismerkednek Cielo-val és Nico-val, a gyerekek lassacskán elkezdenek lázadni a zsarnokság ellen. Cielo kínáncsisága, illetve Nico, és fia, Cristobal nyomozói vágya veszélyeztette az alapítványt. Lassan rájönnek Barto és Justina tetteire, és feladják őket a hatóságoknak.
A BB Alapítványt Cielo kérésére átalakították egy csodás, szeretettel, és színekkel teli otthonná, ami a Hogar Magico nevet kapta.
 
Tagok:
- Alberto Paulazo (már nagykorú)
- Juan "Tacho" Morales
- Jazmín Romero (megszökik, de kénytelen visszatérni)
- Alelí Ordóñez
- Ramiro Ordóñez
- "Lleca"
- "Monito"
- Marianella Rinaldi
 

Az alapítvány/ház részei:
- Előtér
- Bartolome irodája
- Konyha
- Cielo szobája
- Malvina szobája
- Thiago szobája
- Lányok szobája
- Fiúk szobája
- Tanterem
- Játékgyár
- Emeleti fürdőszoba
- Luz búvóhelye

  
  
  

 

 

A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!