CASI ANGELES Hungary | mindent a sorozatról és a színészekről
CASI ANGELES

A CASIANGELESHUNGARY GP újra átalakult!
Úgy érzem, hogy sosem fogom megunni ezt a sorozatot, és arra gondoltam, hogy megosztom veletek ezt az érzést, és folytatom tovább a szerkesztést, hiszen ezek a csodás emberek megérdemlik, hogy szóljon róluk egy magyar oldal!

01. ÉVADOK
a majdnem angyalokról
02. ÉRDEKESSÉGEK
amit eddig talán nem tudtál, vagy nem értettél

 

 
ANGELS

 
    
    
    
 
    
   
   

Cserét a chat-ben kérhetsz!

 
FACEBOOK
 

Lájkoljátok az oldal Facebook lapját, hogy egyből értesüljetek arról, mikor kerül fel az új rész!

 
CHATBOX


 
 
VIDEO OF THE WEEK

 
MEMBERS
Indulás: 2006-08-27
 
SIGN IN/SIGN OUT
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


BB ALAPÍTVÁNY
A BB Alapítványt Bartolome Bedoya Agüero alapította, hogy befogadja az otthonukat vesztett, árva gyerekeket, és nevelje őket, míg nem lesznek hasznos tagjai a társadalomnak. De valójában ez csak az álca volt. Bartolome annak érdekében alapította az intézetet, hogy megkaphassa nagynénje vagyonát. A gyerekeket pedig arra tanította, jobb kezével, Justina-val együtt, hogy hogyan lopjanak meg másokat. Ezen kívül egy sötét kis szobábak kellett játékbabákat gyártaniuk, amiket meglehetősen magas árért adtak el.
Mint azt többször is hangoztatta, nem egy magas rangú tisztviselőt, és hatósági embert vásárol meg azért, hogy ne árulják el őt.
Barto próbálta mindig biztosítani az elegendő életkörülményeket, hogy a gyerekek ne csábuljanak el, vagy ne szökjenek meg, de így is rendesen kihasználta őket.
Mikor megismerkednek Cielo-val és Nico-val, a gyerekek lassacskán elkezdenek lázadni a zsarnokság ellen. Cielo kínáncsisága, illetve Nico, és fia, Cristobal nyomozói vágya veszélyeztette az alapítványt. Lassan rájönnek Barto és Justina tetteire, és feladják őket a hatóságoknak.
A BB Alapítványt Cielo kérésére átalakították egy csodás, szeretettel, és színekkel teli otthonná, ami a Hogar Magico nevet kapta.
 
Tagok:
- Alberto Paulazo (már nagykorú)
- Juan "Tacho" Morales
- Jazmín Romero (megszökik, de kénytelen visszatérni)
- Alelí Ordóñez
- Ramiro Ordóñez
- "Lleca"
- "Monito"
- Marianella Rinaldi
 

Az alapítvány/ház részei:
- Előtér
- Bartolome irodája
- Konyha
- Cielo szobája
- Malvina szobája
- Thiago szobája
- Lányok szobája
- Fiúk szobája
- Tanterem
- Játékgyár
- Emeleti fürdőszoba
- Luz búvóhelye

  
  
  

 

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu