CASI ANGELES Hungary | mindent a sorozatról és a színészekről
CASI ANGELES

A CASIANGELESHUNGARY GP újra átalakult!
Úgy érzem, hogy sosem fogom megunni ezt a sorozatot, és arra gondoltam, hogy megosztom veletek ezt az érzést, és folytatom tovább a szerkesztést, hiszen ezek a csodás emberek megérdemlik, hogy szóljon róluk egy magyar oldal!

01. ÉVADOK
a majdnem angyalokról
02. ÉRDEKESSÉGEK
amit eddig talán nem tudtál, vagy nem értettél

 

 
ANGELS

 
    
    
    
 
    
   
   

Cserét a chat-ben kérhetsz!

 
FACEBOOK
 

Lájkoljátok az oldal Facebook lapját, hogy egyből értesüljetek arról, mikor kerül fel az új rész!

 
CHATBOX


 
 
VIDEO OF THE WEEK

 
MEMBERS
Indulás: 2006-08-27
 
SIGN IN/SIGN OUT
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


CASI ANGELES

EUGE SUÁREZ ÉS RUFINA NYARALÁSA CHILÉBEN

2017.01.18. 09:39
 
Euge Suárez és Benjamín Vicuña együtt nyaraltan Chilében. Benja három fia, Bautista, Benicio és Beltrán, és Euge kislánya, Rufina is velük tartott, és együtt élvezték a napsütést, és a strandot a színész szülővárosában. 
 
Bár Euge elvileg munka ügyben utazott oda, hiszen ő lesz a ¿Quién dice la verdad? (Ki mond igazat?) zsűritagja, gyorsan végzett a munkával, hogy élvezhesse a pihenést az ”új családjával”. Ezen kívül pedig velünk is megosztott pár csodás és szeretetteljes pillanatot fotókon, melyeken kislányával, Rufina-val van.
 

LALI MEGERŐSÍTETTE KAPCSOLATÁT

2017.01.18. 09:35

„Jól vagyok, és boldog.” - mondta Lali Espósito az Infama riporterének, aki a tegnap megjelent képekről kérdezte a színész-, énekesnőt. Ezzel a nyilatkozatával megerősítette a zenei producerrel, Santiago Mocorrea-val való kapcsolatát.
 
„Igaz, hogy együtt vagyok Santiago-val. Jól vagyok, és boldog. Miután szétváltunk Mariano-val, nem beszéltem a magánéletemről. Ebben az esetben is szeretném megőrizni ezt a dolgot, és szeretném megóvni Santiago-t, ezért nem is beszélek róla többet.” 
 
Ezen kívül Lali elmondta a véleményét arról is, mikor a nyaralójába bejutva, valaki magánéleti képeket osztott meg róla. Szerinte túlzás volt, és tiszteletlen dolog. Nem is érti, hogy miért kell túlzásokba esni egyes embereknek. 

CASI ANGELES - I. ÉVAD 14. RÉSZ

2017.01.18. 09:00
 
Cristóbal teljesen biztos abban, hogy Alberto hangját hallotta, mikor elrabolták, Nico pedig cseppet sem kételkedik a fiába. Barto próbálja megvédeni Alberto-t, kevés sikerrel. A fiú még több pénzt akar, ezért James ad neki, és megmondja neki, hogy tűnjön el.
 
Mar megígéri Tacho-nak, hogy nem mond semmit sem arról, hogy színészkedik. 
Rama arra kéri Jazmín-t, hogy maradjon vele, mert nem akarja újra elveszíteni. Josélo, a férfi, aki fogva tartotta a lányt, még mindig üldözi őket, de a két fiatal egy titkos bejáraton keresztül bejut a házba. Jazmín elmondja, hogy ezen keresztül sikerül annak idején megszöknie az alapítványtól. 
 
Nico feljelenti Alberto-t, ami Barto-t rettenetesen aggasztja, hiszen őt is magával ránthatja a fiú. 
Nico egyre féltékenyebb, hiszen James nagyon sokat legyeskedik Cielo körül, mégis megígéri magának, hogy amint Malvina felépül, elveszi feleségül, hiszen Cris-nek szüksége van egy rendes családra. 
 
Tacho bocsánatot kér Mar-tól, amiért csúfolta, és mindig bántotta. Rájön, hogy a lány egy kedves, és rendes ember. Szinte a semmiből bukkan fel Jasper a kertész, és megsúgja a srácoknak, hogy Nacho és Dolores voltak, akik Mar-ra fogták a lopást. 
Megjelenik Rama, akinek sikerült rávennie Jazmín-t, hogy egy darabig maradjon velük. 
 
  
 
Nico bocsánatot kér Cielo-tól, de el kell felejteniük egymást, mert Malvina-t kell feleségül vennie.
Mogli elmondja Nico-nak, hogy eltűnt a Kencsu edény. 
 
Tacho és Mar elmondják Rama-nak, hogy nem Mar lopta el a pénzét. Rama bocsánatot kér tőle, de mind a két fiú inkább Jazmín-nal van elfoglalva, ami Mar-nak nem igazán tetszik. 
Kis híján lebuknak Justina előtt, de Jazmín-nak sikerül eltűnnie úgy, hogy még a srácok sem találják meg. 
 
Alberto megfenyegeti Barto-t, hiszen még több pénzt akar. Crítóbal azzal az ötlettel áll elő, hogy az alapítvány iskolájába akar járni a többi gyerekkel együtt. 
 
Cielo ügyetlenkedik, és beteríti Malvina-t az infúzióval. Nico először mérges lesz, hiszen azt hiszi, hogy a lány bántani akarja a menyasszonyát, de aztán rájön, hogy nem lenne rá képes. Ezért megkéri, hogy inkább hagyja őket magukra, és hozzon még törölközőt. 
James színházba hívja Cielo-t, de a lány nem megy bele, amíg Malvina fel nem épül. Nico csak foszlányokat hall a beszélgetésből, és azt hiszi, hogy nem csak James-nek, de Cielo-nak is köze van a rabláshoz
 
Barto megpróbálja elmagyarázni Cris-nek, hogy az alapítvány iskolája nem valódi iskola, itt nincsenek meg az alap tárgyak, inkább csak kézműves foglalkozás van. Thiago ezt hallva, számon kéri az apját, hogy akkor miért nem küldi őket rendes iskolába. Barto elárulja Cris-nek, hogy éppen a házuk mellett van egy szuper iskola, ahova járnia kellene, ahová minden apa szívesen íratná be a fiát. Thiago nem érti, hogy akkor ő miért nem mehet oda. Barto nem tud mit tenni, beleegyezik, hogy a fia is oda járjon, csak azért, hogy Cristóbal-t lebeszélje az alapítvány iskolájáról. 
Cielo elújságolja Barto-nak, hogy Malvina magához tért
Mogli megtalálja a férfi irodájában a Kencsu egy darabját. 
 
Rama, Tacho és Mar mindenhol Jazmín-t keresik, pontosabban inkább csak a két fiú, ugyanis Mar-nak nem fontos megtalálni a lányt. 
Rama elmondja Thiago-nak, hogy Nacho és Dolores lopták el a pénzét, és ők kenték Mar-ra az egészet. Thiago rettentő dühös lesz, és azonnal a barátai keresésére indul. Mar a feldúlt fiú után megy. 
 
Mogli úgy hiszi, hogy Cielo ejtette el az edény darabját, és ezt el is mondja Nico-nak. A férfi egyből  arra gondol, hogy Cielo és James cinkosok, és minden az ő művük. Szerencsére Nico csinált másolatot az edényben talált nyomról, így nincs minden veszve. 
 
Jazmín visszatér a házba, és a fiúk Cielo-hoz viszik segítségért. Elmondják neki, hogy Jaz egy cigánylány, akit kiskorában egy Josélo nevű cigány elrabolt, és az utcán dolgoztatta. Cielo egyből felajánlja neki, hogy maradjon itt, de a lány nem akar, hiszen tudja, hogy mi folyik titokban az alapítványban. 
Jazmín látja, hogy Josélo még mindig az utcát rója, hogy megtalálja őt, és egy fekete rózsát hagy a ház előtt, ami annyit jelent, hogy meg fogja őt ölni
Tacho-nak remek ötlete támad, hogyan tudnák megvédeni a lány.
 
Thiago az iskola előtt rátámad Nacho-ra, és számon kéri őket azért, amit Mar-ral tettek. Mar is megérkezik, és szemtanúja lesz a verekedésnek, ám mikor közéjük akar állni, véletlenül ő kap Thiago helyett egy ütést Nacho-tól. A lány elájul, a srácok pedig otthagyják őt Thiago-val. 
 
A rendőrség elmegy a rablás helyszínére, ahol egy képet találnak Alberto-ról. Nico meggyanúsítja Barto-t, hogy neki is köze van Cris elrablásához. A férfi azt mondja, hogy ha köze lenne hozzá, nem hozta volna a házba Albertot-t, ahol bárki felismerheti. 
 
Mar magához tér Thiago legnagyobb örömére. A fiút nem érdekli, hogy ki látja meg őket, hiszen a lány nagyon fontos lett neki, és már a barátjának tekinti
 
Cielo-ék elmesélik James-nek, hogy mi a helyzet Jazmín-nal, a férfi pedig felajánlja a segítségét
Tacho elmondja a tervét, miszerint Jazmín idehívja José-t, és azt mondja neki, hogy szeretne itt maradni, mert jobb neki, mint a parkban. Ekkor jön Tacho egy fegyverrel, és ki akarja rabolni a lányt. A dulakodásban elsül a fegyver, és Jazmín összeesik. Tacho lelép, aztán megjelenik Cielo rendőrnek öltözve, és hívja a mentőket. José elmenekül, ha azt hiszi, hogy Jaz halott, és többé nem látják. 
James szerint működhet a terv, de Cielo szerint őrültség. 
 
Justina éppen ételt visz Luz-nak, mikor Barto megjelenik a titkos folyosón, és kérdőre vonja. Azt mondja, hogy patkányokat látott, és azoknak hozott mérgezett ételt. Barto elmondja a nőnek, hogy át akarja alakítani a folyosót, le akarja vinni oda a műhelyt, ahol a srácok dolgoznak. 
Eközben a kis Luz nagyon rosszul érzi magát, rettentően fáj a hasa
 
  
 
Thiago a szobájába viszi Mar-t, és ellátja a sebét. 
 
Tacho, James, Rama és Jazmín nekiállnak a terv megvalósításának. 
Cielo éppen a legrosszabbkor érkezik meg, ugyanis kiborul, hogy mégis megcsinálják ezt az őrült mutatványt. Összeveszik James-szel, közben Josélo megérkezik, és magával viszi Jazmín-t. Nico meglátja, hogy James-nál fegyver van, és Cielo megmentésére siet, ám mielőtt odaérne, a dulakodás közben elsül a fegyver

MERY DEL CERRO A SZÍNFALAK MÖGÖTT

2017.01.17. 16:12

Sokan meglepődtek a legutóbbi Caras címlapján, ugyanis Mery Del Cerro, aki a Bailando-ban szerepel, mint táncos, a műsor egyik zsűritagjával, Pampita-val közös fotó mosolygott vissza ránk. 
Köztudott, hogy a zsűritag és a versenyző között nem éppem felhőtlen a viszony, hiszen Mery nagyon jó barátságot ápol Euge Suarez-zel. Euge ugyanis Pampita volt férjével, Benjamin Vicuña-val alkot egy párt. 

A mindig nyugot Mery elmondja az újságnak a színfalak mögött, hogy hogyan készült a címlap:

"A Caras magazin által rendezett eseményen voltunk, ahol az újság által kiadott, 2017-es naptárat mutatták be. Hozzám megszokott módon kicsit késtem. És egyik pillanatban elkészült a címlap. Azt hiszem, hogy két perc sem kellett ahhoz, hogy lefotózzanak. Köszöntöttem mindenkit, és beszélgettem is velük. Aztán jött egy fotós, kattintott párat, és kész is lett a címlap. Ennyi. Nincs köztük semmilyen kapcsolat. De mégsem nézhetek át rajta, hiszen már egy éve egy műsorban szereplünk."

LALI ESPÓSITO ÉS AZ ÚJ BARÁTJA

2017.01.17. 15:33

Habár a színész-, énekesnő huzamosabb ideig titkolta kapcsolatát Santiago Mocorrea-val, most a Pronto magazin mégis egy párként cikkez róluk. 

Lali Punta del Este-n bérelt ki egy házat, ahol először a szüleivel, nővérével és unokaöccsével nyaralt együtt, majd miután ők visszatértek Buenos Aires-be, a 32 éves Satiago Mocorrea-val látták kettesben.
Közös progmarokat, kirándilásokat szerveztek, és együtt is vacsoráztak. De bármennyire is próbáltak elrejtőzni a nyilvánosság elől, nem jött össze a párnak, hiszen az eheti Pronto magazinban egyből címlapra kerültek. 

     

NICO VÁZQUEZ: "MINDEN NAP HIÁNYZIK A TESTVÉREM."

2017.01.17. 14:43

Egy hónap telt el azóta, hogy meghalt Nico Vázquez öccse, Santiago. A színészt nagyon megrázta a hír, amiről a legújabb Gente magazinban számol be.

"Minden nap hiányzik a testvérem."

Ezen kívül az anyukájuk, Mirta Mantovani a minap egy csodás üzenetet írt Santi-nak: 

"Szeretett fiam! Milyen nehéz az élet nélküled! A szívünk egy hatalmas része hiányzik. Tudom, hogy velünk vagy. Érezzük egész idő alatt. Tudom, hogy egy gyönyörő helyen vagy. Teli fénnyel és szeretettel. Te voltál minden. És mindig együtt voltunk, ahogy azt szeretted volna. Te voltál a kapocs. Soha nem hagytál a "Szeretlek" szó nélkül. A szívemben hordom a te szívedet. 
Arra kérlek, hogy legyél nekünk irányadó, hadd legyünk olyan jó emberel, amilyennek te mindig is láttál minket. Sa, lelkem, hercegem, társam, rettentően hiányzol! De igyekszem, hogy a legjobbat adjam neked és apának, Ni-nek, Gi-nek, Sol-nak, Ro-nak, Jaz-nak, Lola-nak és az összes barátodnak. Örökké szeretni foglak!!!

CASI ANGELES - I. ÉVAD 13. RÉSZ

2017.01.17. 13:00

Monito, ételért cserébe megmutatja Barto-nak a titkos alagsori utat, aki bele is fut Justina-ba. A nő megesküszik neki, hogy ezelőtt nem ismerte ezt a helyet. Mikor Barto fel akarja fedezni az alagutakat, de ekkor kap egy hívást Nico-tól.
Justina, óvintézkedéseket hoz, ezért lakattal zárja le Luz szobáját. 
 
Malvina állapota nagyon súlyos. Nico mindenkiben a legrosszabbat látja, mindenkitől félti a fiát. 
Mogli, James-szel hazaviszi Cristóbal-t, míg Cielo marad Nico-val, és próbálja megnyugtatni. A férfi megbánja, hogy szakított Malvina-val, hiszen megmentette a fiát.
 
Barto úgy gondolja, hogy Malvina direkt ugrott a kocsi elé, és ahelyett, hogy aggódna érte, bűszke rá, és örül neki. Marcos elmondja neki, hogy szerinte Malvina nem csak színleli a balesetet, ugyanis az orvos szerint tényleg rosszul van.
 
Monito megszökik, hogy láthassa Don Tulio-t a kórházban. 
 
A srácok nem akarnak Mar-ral egy légtérben lenni, ezért magára hagyják a szobában. A lány látja, hogy mikor már mindenki alszik, Tacho kiszökik a házból. 
 
Cielo, bármennyire is fáj neki, arra biztatja Nico-t, hogy szerezze vissza Malvina-t. A férfi beszél a tetőtől talpig gipszben fekvő lányhoz, és elmondja neki, hogy nem elveszíteni, és feleségül akarja venni. Cielo ezt végighallgatja, és sírásban tör ki. 
Barto is beér a kórházba, és ő is hallja, hogy Nico mikor mond a húgának. 
A férfi még mindig azt hiszi, hogy Malvina csak színlel, majd mikor a nő nem válaszol neki, és nem mozog, rájön, hogy tényleg súlyos baja van
 
Cielo hazamegy, és Mar-t a szobájában találja. Elmondja neki, hogy a többiek lopással vádolják őt, és Tacho-ra gyanakszik. Cielo elmeséli, hogy mi történt, és hogy mennyire rosszul érzi magát amiatt, hogy elveszíti Nico-t. Mar Cielo-nál tölti az éjszakát, hiszen mind a kettőjüknek szükségük van a támogatásra. 
 
Tacho kora reggel ér haza. Justina megparancsolja a gyerekeknek, hogy keressék meg Monito-t, ő pedig előkeríti Mar-t. 
 
Nico egész éjjel azon dolgozott, hogy megfelelő levelet írjon Cristóbal-nak, az anyja nevében. A kisfiú rettentően örül neki, hiszen ő tényleg azt hiszi, hogy Carla-val levelezik. 
 
Mar észreveszi, hogy Tacho egy utcai telefont használ, és kezd neki egyre gyanúsabb lenni a fiú. 
Eközben Rama a parkban meglát egy gyönyörű cigány lányt, aki énekel, táncol és tenyérből jósol egy kis alamizsnáért, majd ki is zsebeli a nézőit. Mikor meglátja, hogy egy férfi bántalmazni kezdi a lányt, egyből a védelmére kel, de arra nem számít, hogy a férfi kést ránt. 
 
  
 
Barto és Tina a kórházban rátalálnak Monito-ra Don Tulio szobájában. A kisfiúnak esze ágában sincs visszamenni az alapítványhoz. Éppen ezért Barto szörnyű lépésre szánja rá magát, és kikapcsolja az öreg lélegeztető gépét
 
Cristóbal meghallja, mikor Cielo azt mondja Nico-nak, hogy gyönyörű volt, amit a levelében írt a kisfiúnak. Persze egyből kimagyarázzák azzal az indokkal, hogy Cielo néha elég értetlenül beszél, és nem tudja magát rendesen kifejezni.
Barto értesíti Nico-t, hogy hazahozza Malvina-t, és a szobájában fogja megkapni a további kezeléseket. 
 
Thiago bejelenti az apjának, hogy beiratkozott a szemközti iskolába, és oda fog járni a barátaival. A férfi megfenyegeti a fiát, hogy ha nem megy el abba az iskolába, ahova beíratta, az utcán fogja végezni.
 
Mar követni kezdi Tacho-t, és rájön, hogy a fiú egy színházba jár, ahol darabokban játszik. 
 
Rama segít megszökni a cigány lánynak, és az alapítványhoz viszi. A lány nem akar bemenni, hiszen egyszer már sikerült innen meglépnie. Rama ráismer egy rég elvesztett barátjára, Jazmín-ra
 
  
 
Alberto felkeresi Barto-t, és a fizetését követeli, vagy eljár a szája. Cristóbal, amint meghallja Alberto hangját, egyből ráismer rablójára.

CASI ANGELES - I. ÉVAD 12. RÉSZ

2017.01.16. 12:00
 
Malvina azt mondja, hogy azért van a lakásban, mert meg akarta lepni Nico-t. A férfi azonban közli velem hogy szakítani akar.
Mogli éppen Cristóbal-t keresi, mikor megérkezik Cielo, és együtt mondják el Nico-nak, hogy a fiát elrabolták
 
Rama elmondja Mar-nak, hogy Eudamón szigetére akar elutazni a húgával, és arra spórol. Megbízik a lányban, és elmondja neki, hogy a pénz az ágya alatt van. Arról azonban nem tudnak, hogy Nacho és Dolores kihallgatja őket
 
Nico dühöng, Cielo pedig magát hibáztatja Cristóbal elrablásáért. 
 
Rama talál egy régi képet, ami hat évvel ezelőtt történt. Egy csinos lánnyal, Jazmín-nal van rajta, aki egyik napról a másikra csak úgy eltűnt. Justina munkára fogja a gyerekeket, majd az egyik titkos alagúton lemegy Luz-hoz. Csakhogy nem veszi észre, hogy a kis Monito kilesi őt
 
Nacho és Dolores Mar ágya alá rejtik Rama pénzét. 
 
Nico felveszi Barto telefonját, és majdnem lebukik, mikor Alberto a nevén szólítja.
Barto azt találja ki, hogy az gyerekrabló úgy gondolja, hogy a kisfiú az ő alapítványának a tagja. 
 
Monito lebukik, mikor Jutina után lopódzik, ezért a nő megfenyegeti, hogy összetöri az összes csontját, ha nem tartja a száját. 
 
  
 
Marcos-nak az az ötlete támad, hogy Malvina előre megy az emberrablóhoz, dulakodást színlel Alberto-val, elhozza Cristóbal-t, ő pedig odaviszi Nico-t. Malvina így ünnepelt hős lesz
Cielo éppen Nico-t vígasztalja, mikor Malvina megjelenik, és elmondja neki, hogy James talált valamit. 
 
Monito meg akar szökni a házból, de mikor felmászik a kerítésre, megrázza az áram. Jasper, a kertész segít neki. 
 
Rama észreveszi, hogy az összes pénze eltűnt. Thiago, Nacho és Dolores éppen ekkor lépnek be a szobába, és Nacho álszent módon segíteni akar megkeresni az eltűnt pénzt. 
 
Monito elmondja Barto-nak, hogy Tina azért szidta le, mert lement az alagsorba. A férfinek fogalma sem volt arról, hogy a házában van ilyen helység. 
 
Dolores úgy tesz, mintha teljesen véletlenül bukkanna rá a Mar ágyában elrejtett pénzre.
 
Malvina megérkezik Alberto-hoz, és elmondja neki a tervet. Cristóbal-nak sikerül kiszabadulnia, és majdnem meglátja, hogy az apja menyasszonya a rablóval beszélget. Az utolsó pillanatban Alberto-nak sikerül elkapnia a fiút, és újra megkötözi. 
 
Mar hiába bizonygatja, hogy nem ő a tolvaj, senki sem hisz neki. Kisebb dulakodás keletkezik, mikor a raktárban próbálja megértetni Rama-val, hogy nem ő lopta el a pénzt. Az ajtó véletlenül kinyílik, és Thiago meglátja a titkos termet. Barto azt mondja, hogy az a gyerekek játszószobája. 
 
  
 
Malvina kiszabadítja Cris-t, és kiviszi az utcára.
Cielo elmegy Nico, Mogli és James után, hogy segítsen megkeresni Cristóbal-t. Éppen az utcán mennek, mikor meglátják Malvina-t a kisfiúval, de a rabló utánuk megy, és elkapja a nőt. Mikor Nico elindul feléjük, Alberto elfut, de Malvina meg akarja állítani, így a figyelmetlen nőt elüti egy furgon.

CASI ANGELES - I. ÉVAD 11. RÉSZ

2017.01.15. 12:30

Mikor Mar-t meggyanúsítják, hogy a ruhája lopott, Rama magára vállalja az egészet, nem foglalkozva a következményekkel. Nacho azt mondja, hogy nem fognak együtt fellépni a rabló bandával a holnapi rendezvényen. 
 
Malvina és Barto, miután beöltöztetik Cielo-t a jelmezbe, az udvarra viszik, és odahívják Nico-t. A férfi csak tisztes távolságból beszélhet, ugyanis Malvina és Barto elrejtőztek Cielo széke mögött, és Malvina úgy beszél az ájult Cielo helyett. Nico persze azt hiszi, hogy Malvina van a jelmezben, és hogy miatta vette azt fel. 
Miközben beszélgetnek, Cielo kezd magához térni, és mikor Don Indi-nek szólítja Nico-t, a férfi gyanakodni kezd. Malvina persze egyből kimagyarázza, hogy megtetszett neki, ahogy Cielo szólítja őt. 
Mikor Nico közelebb akar menni, Cielo-t lelökik a székről, és Barto elé ugrik a semmiből.
 
Justina rájön, hogy Rama azért vállalta magára a lopást, mert tetszik neki Mar. A nevelőnő persze gúnyt űz belőle, és bezárja Rama-t dolgozni
 
Don Tulio-t elviszi a mentő, de Monito nem mehet vele, ugyanis nem a rokona. Alberto meggyőződik arról, hogy jó munkát végzett-e, és mit sem sejt arról, hogy Marcos követte. A férfi ugyanis hallotta, mikor a fiú beszámolt tettéről Barto-éknak. 
 
Nico látni akarja ájult barátnőjét, de Barto nem engedi meg neki. 
Miután Nico nagy nehezen ott hagyja őket, Malvina és Barto beviszik Cielo-t a furgonjába, és átöltöztetik. Nem sokkal ezután a lány magához is tér, és amint eszébe jut a holnapi fesztivál, szalad próbálni.
Barto azt javasolja a húgának, hogy keressen magának egy másik vőlegényt, mondjuk James Jones-t. Malvina persze hallani sem akar róla.
 
Mar visszaadja a ruhát Dolores-nek a ruhát. Justina pedig leszidja a gyerekeket, amiért kiderült a lopás.
Miután megtudja, hogy Justina nem engedte vacsorázni Rama-t, Cielo arra kéri Mar-t, hogy csináljon valamit enni neki. 
Megérkezik Monito, aki elmondja, hogy Don Tulio kórházban van, így ő egyedül maradt. Cielo arra kéri Justina-t, hogy hadd maradjon a kisfiú. A nevelőnő természetesen belemegy, hiszen éppen ez volt a célja.
 
James Jones elmondja Barto-nak, hogy tudja, hogy valami törvénytelen dolgot csinál, és látta, hogy Don Tulio-t megverték. Malvina elmondja, hogy a férfi az ő oldalukon áll, és hogy csak Nico kutatásáról akar minél többet megtudni. Jones-nak van egy terve is, miszerint a legfájóbb ponton, a fiánál kell támadni
 
Monito meglovasítja Cristóbal mikroszkópját, és eltűnik vele. A srácok és Cielo az egész házban őt keresik. A keresés során Cielo egy elhagyott szobába téved, ami telis tele van mindenféle lommal. Itt találkozik Nico-val, aki éppen a fiát keresi. 
Cielo elképzeli a szobát a saját holmijaival, és csecsebecséivel, és elhatározza, hogy ott fog lakni
Nico bevallja a lánynak, hogy vannak iránta érzései, és éppen meg akarja csókolni, mikor előbukkan Monito az ellopott mikroszkóppal. 
 
Mar beviszi Rama-nak az ételt, ahol a fiú elmondja, hogy azért védi meg folyton, mert a barátjának tekinti. Mar meghatódik, hiszen neki sosem voltak barátai, és azt javasolja a fiúnak, hogy szökjenek meg ők hárman, Aleli-vel együtt. Rama nemet mond rá, mert egyszer már megpróbálta, de akkor elvesztett egy barátot. A fiú segített neki megszökni, hogy megkeresse Aleli-t, aki akkor még nagyon kicsi volt. Elterelte az őr figyelmét, amíg Rama kihozta a kislányt, de a barátját azóta nem látta. 
Mikor Mar kimegy a raktárból, Cristóbal meglátja, és számon kéri őt, hogy mit csinált odabent. Ekkor érkezik Barto és Justina, akik azt mondják neki, hogy csak egy raktár, ahol nagy a rendetlenség, nincs bent semmi különös.
Monito visszaadja Cris-nek a mikroszkópját. Cielo engedély kér Barto-tól, hogy hadd lakjon a fenti órás szobában
 
  
 
Mar segít Cielo-nak berendezkedni a szobában, és elmondja a lánynak, hogy szerinte ők és Nico a legjobb dolog ami történt vele, illetve hogy Nico elmondta neki, hogy érez valamit iránta.
Cielo ablakából pont rálátni Nico ablakára, este lefekvés előtt egymást figyelik a távolból.
 
Másnap reggel Cielo az utcán lévő fáról figyeli, mikor Nico felébred, és egy rossz mozdulat folytán leesik a fáról. Azonban éppen ekkor érkezik meg James, és elkapja a lányt. Nico persze féltékenyen figyeli őket. 
 
Rama reggelre végez a porcelánbabával, amit a mai fesztiválon akarnak majd elárverezni. Barto elmondja Thiago-nak, hogy az ország legjobb zenei iskolájába iratta be, de a fiú nem akar elmenni innen. 
 
Nacho felajánlj egy zenei párbajt Cielo-éknak, amit a lány Lleca unszolására el is fogad. A tét háromezer peso. Rama és Tacho szerint nem fognak nyerni, ezért Cristóbal azzal az ötlettel áll elő Lleca-nak és Monito-nak, hogy piszkálják meg a berendezést. Éppen az udvaron vannak, mikor a sírok felől zenét hallanak. A lenti, titkos szobában Luz előadást tart az anyjának, és kiszűrődik a hang. A fiúk a szellemeknek titulálják a hangot.
 
Elkezdődik a fesztivál, Cielo és a srácok kezdik a fellépéssel, majd mikor Thiago-ék állnak a színpadra, a három fiúnak köszönhetően bedöglik a berendezés. Barto és Cielo ezért egyből elkezdik a porcelánbaba aukcióját, amire Nico és James is licitálnak, persze Cielo miatt. 
 
Eközben Malvina betör Nico lakásába, hogy megkeresse a Kencsu edényt, és odaadhassa James-nek. Mikor a lány az erkélyen keresztül látja, hogy Nico megöleli Cielo-t, kiesik a kezéből a Kencsu, és darabokra törik
 
Mogli elmondja Nico-nak, hogy furcsa hangokat hallott a házban, ezért a férfi vele megy, hogy ellenőrizhessék. Malvina rájön, hogy Mogli bezárta őt, ezért magához veszi az edény darabjait, és az erkélyen keresztül akar távozni, de Nico észreveszi
 
James, aki megnyerte a porcelánbabát az aukción, elmondja Barto-nak, hogy tudja, hogy hamisítvány. Barto rájön, hogy a férfi több, mint egyszerű újságíró. James elmondja neki, hogy az edény nagy kincset rejt, és szeretne szövetséget kötni vele. Majd leleplezi magát, hogy ő valójában Marcos Ibarlucia, Nico ősellensége. 
 
  
 
Eközben Cielo mindenhol Cristóbal-t keresi, hiszen megígérte Nico-nak, hogy ránéz a fiára. Már az utcákat rója, mikor meglátja, hogy a kisfiút el akarja rabolni egy ember. Cielo ráugrik, de a férfi erősebb, és legyűrve a lányt, akinek még a lába is megrándul, eltűnik Cris-szel

CASI ANGELES - I. ÉVAD 10. RÉSZ

2017.01.14. 12:00

Nico először mulatságosnak tartja, hogy Cielo azt hiszi róla, hogy sorozatgyilkos, majd mikor felhozza Carla-t, egyből megváltozik a kedve. Kénytelen lesz elmondani Cielo-nak, hogy Carla elhagyta őket, mikor Cristobál hat hónapos volt. Egyetlen szó nélkül távozott, és mikor megkereste és megtalálta, a nő azt mondta neki, hogy másba szerelmes. Nico legnagyobb ellenségébe, Marcos Ibarlucia-ba. Mikor Cristóbal elkezdett érdeklődni az anyja iránt, nem akarta összetörni a szívét, ezért is ír neki leveleket az anyja nevében, és találta ki a betegséget.
Cielo rettentő rosszul érzi magát, amiért rosszat gondolt Nico-ról, és azért, mert a férfi haragszik rá.
 
Barto bemutatja a többi gyereknek a kis Monito-t, a zseniális tolvajt. A férfi és Justina szeretnék, ha a kisfiú ott maradna, de ő nagyon jól eléldegél Don Tulio-val, aki szinte olyan, mintha a nagypapája lenne. 
 
Justina leszidja Luz-t, mikor meglátja, hogy a rádióval játszik. Megesketi, hogy többé nem használja, mert ezzel leleplezhetik őket. 
 
Malvina elújságolja Nico-nak, hogy a szemközti házban lévő lakást nézegeti. A férfi megköszöni neki, hogy gondolt rá, de az esze egyfolytában csak Cielo körül jár
 
Másnap reggel Justina és Barto bőséges reggelivel ajándékozzák meg a gyerekeket, hogy meggyőzzék Monito-t, hogy maradjon velük. A kisfiú szeretne menni rabolni, amit Cielo meghall, de persze Barto-ék ezt is kimagyarázzák. A mindenkiben a legjobbat látó Cielo pedig el is hiszi.
 
Nico beköltözik a szemközti ház felső lakásába. Még mindig haragszik Cielo-ra, és elmondja neki, hogy az lesz a legjobb, ha távolt tartják magukat egymástól. Barto és Malvina kapnak az alkalmon, és elbocsájtják Cielo-t. Nico nem védi meg, amitől a lány egyből sírni kezd, és a szökőkút magától beindul. Nico azonnal bocsánatot kér tőle, és azt mondja, hogy nem kell elmennie, dolgozzon neki. 
Malvina persze nem engedi meg, így azt mondja a lánynak, hogy maradhat, cserébe pedig Cielo megígéri, hogy kitalál valamit, amivel segíthet az alapítványnak
Egy fesztivált akar szervezni, ahol Thiago-val és a barátaival zenélnek majd az alapítványos gyerekek, ezzel kibékítve őket egymással. 
 
  
 
Justina és Monito elmennek Don Tulio-hoz, ahol a kisfiú elújságolja, hogy micsoda helyen járt, és miket evett. Az öregnek nem tetszik, hogy a kisfiút le sem szidták a lopásért, gyanús lesz neki a helyzet. 
 
Mar elmegy egy butikba, ahonnan sikerül ellopnia egy szép ruhát. Kiderül, hogy a bolt Dolores anyjáé.
 
Mogli felhív Nico volt barátnői közül párat, akik az új lakásában várják őt. Mogli azért rendezte a bulit, hogy próbára tegye barátját. Szerinte, ha élvezi a bulit, akkor nem szereti Malvina-t, ha viszont nem akar bulizni, akkor Malvina az igazi számára. Nico belemegy a próbába, és jól érzi magát a lányokkal.
Ám ekkor megérkezik Cielo, Malvina és James Jones. Nico azt mondja, hogy csak dolgoztak a lányokkal, és éppen ünnepelték a sikereket. Nico láthatóan inkább Cielo-nak magyarázza dolgokat, mint Malvina-nak.
 
Alberto, az alapítvány egykori tagja meglátogatja Barto-ékat, akit megkérnek arra, hogy intézze el Don Tulio-t, mert az öreg ellene van annak, hogy Monito odaköltözzön az alapítványhoz. 
 
Aleli és Cristóbal meghallják, mikor Nico elmondja Mogli-nak, hogy nem biztos, hogy szerelmes Malvina-ba. 
 
Marcos elmondja Malvina-nak, hogy örömmel segít neki Nico-val kapcsolatban, ha cserébe kiderít és elmond neki mindent a férfi kutatásairól. 
 
  
 
Malvina hívást kap Nico-tól, hogy beszélni akar vele. A nő egyből arra gondol, hogy a vőlegénye biztosan fel akarja bontani az eljegyzést.
Barto altatót kever Cielo poharába, és beöltöztetik a lányt az álarcosbálon viselt jelmezbe. 
 
Dolores meglátja Mar-t abban a ruhában, amit az anyjától elloptak. 

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu