CASI ANGELES Hungary | mindent a sorozatról és a színészekről
CASI ANGELES

A CASIANGELESHUNGARY GP újra átalakult!
Úgy érzem, hogy sosem fogom megunni ezt a sorozatot, és mivel úgy döntöttem, hogy újra nézem szép lassan, arra gondoltam, hogy megosztom veletek ezt az érzést, és minig kirakom az éppen aktuális részt, illetve a tartalmat, hogy az is megértse, aki nem tud spanyolul. 

01. 1. ÉVAD
Eudamón szigete
02. 2. ÉVAD
Az ezerarcú ember
03. 3. ÉVAD
A kis herceg
04. 4. ÉVAD
Az ellenállás

 

 
ANGELS

 
    
    
 
   
   

Cserét a chat-ben kérhetsz!

 
FACEBOOK
 

Lájkoljátok az oldal Facebook lapját, hogy egyből értesüljetek arról, mikor kerül fel az új rész!

 
CHATBOX


 
 
VIDEO OF THE WEEK

 
MEMBERS
Indulás: 2006-08-27
 
SIGN IN/SIGN OUT
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


CASI ANGELES

NICO VÁZQUEZ ÚJRA MUNKÁBAN

2017.01.18. 22:36

Nem sokkal a testvére, Santiago tragikus halála után Nico Vázquez visszatért a munkájához, ami jelenleg a nyár(Argentínában nyár van) egyik legnépszerűbb színházi darabja Mar del Plata-n.
Szépen lassan Nico próbál újra beilleszkedni a napi rutinja szerint, ebben természetesen nagy segítséget nyújt szerelme, Gime Accardi, aki szintén a darab egyik főszereplője. 
Nico megosztott egy képet a közösségi hálón, amin szüleivel és feleségével szerepel. A fotó a Mar del Plata-i színház előtt készült, ahol a munkálatok folynak. Címnek pedig egyetlen szót írt, azt a szót, amire most neki és a családjának legjobban szüksége van: "Amor" vagyis 
Nico bevallotta, hogy azért tért vissza a hétköznapokba, mert Mirta, az anyukája erre kérte.

„Az anyukám, az apukám és a testvéreim miatt vagyok itt. Nem voltak könnyű napok, és ez nem ér véget ma, de jelen pillanatban úgy érzem, a legjobb, hogy itt vagyok.”

EUGE SUÁREZ ÚJ HÁZA

2017.01.18. 21:59

Euge Suárez és Benjamin Vicuña kilenc hónappal azután, hogy nyíltan felvállalták kapcsolatukat, összeköltöztek. A luxus villában nem kevesebb, mint négy hálószoba, öt fürdő, medence, két garázs, egy étkező, egy nagy nappali, játszószoba terem, drink bár és egy könyvtár van. A teljes terület 3000 négyzetméter, amiből a ház 488 négyzetméter fed le. Kaptunk néhány részlet a kastélyból, aminek életkora tíz év. A padló márvány, vas bejárati ajtó, dupla magasságú terem, márvány lépcső, valamint vas korlátok találhatóak. 
Euge elmondta, hogy könnyedén ment a lakás téma, ugyanis nagyon szerelmesek, és szerencsére Benja három fia, és az ő kislánya, Rufina nagyon jól kijönnek, imádják egymást.

     

JEKYLL ÉS HYDE MUSICAL PREMIER

2017.01.18. 21:33

Tegnap este volt a Jekyll és Hyde musical bemutatója, ahol rengeteg híresség vett részt. Többek közt ott volt Mariano Torre és Claudia Lopacó is, akik a Casi Angeles-ben Camilo Estrella-t, illetve Dora Aguirre-t, Mar(Lali Espósito) nagymamáját alakították. 

     

NIEVE NEGRA PREMIER

2017.01.18. 16:06

Tegnap este volt a Ricardo Darín és Leonardo Sbaraglia új filmjének, a Nieve negra(Fekete hó)-nak premierje. A Gaumont moziban rengeteg híresség jelent meg, köztük több egykori Casi Angeles szereplő is. Ott volt Lali Espósito, akinek nem végződött valami jól az este, hiszen elvontatták a kocsiját (erről bővebben itt olvashatsz). Rajta kívül jelen volt még Cande Vetrano, szintén a párjával Andrés Gil-lel, Benjamin Amadeo, és Agustina Córdova is. 
A képeket megnézhetitek a kis ikonokra kattintva! 

     

ELVONTATTÁK LALI KOCSIJÁT

2017.01.18. 15:33

Minden készen állt, hogy ez egy szép nyári este legyen. Találkozva szeretteivel, Lali moziba indult, de(természetesen mindig van egy ”de”) történt valami, ami nem volt tervbe véve. Tegnap este Lali Espósito a Kongresszus szomszédságában lévő Gaumont moziba látogatott el, hogy részt vegyen Ricardo Darín és Leonardo Sbaraglia új filmjének, a Nieve negra(Fekete hó) premierjén. 
 
A díva a szürke Audi A1-es luxus kocsijával érkezett, kedves és megértő volt, mint mindig, és nyilatkozott a médiának. Az énekesnő elhagyta a kocsiját, a komplexum bejárata előtt parkolt le, tiltott helyen
Mikor a film körülbelül a felénél tartott, megjelent egy daru, és perceken belül elszállította Lali kocsiját
 
Az esemény szervezői értesítették a színésznőt, de az Audit már elvontatták. A dühös Lali visszament a moziba, és egy hátsó ajtón át távozott a Montevideo utca felé. Néhány barátjával egyenesen Buenos Aires belvárosi parkolójába ment, ahol kifizette a büntetést, és visszakapta a kocsiját
 

AGUSTÍN SIERRA ÚJ STÍLUSA

2017.01.18. 10:16

Agustín Sierra stílust váltott, ugyanis a tegnapi nap folyamán befestette a haját. Nem is akármilyen lett, hanem szőke. Szerintem ez hatalmas változás, hiszen teljesen más keretet ad ez a haj az arcának. Nem azt mondom, hogy rossz, csupán furcsa így első látásra.
Nézzétek meg az eddigi képeket róla!
Nektek hogy tetszik? 

     

EUGE SUÁREZ ÉS RUFINA NYARALÁSA CHILÉBEN

2017.01.18. 09:39
 
Euge Suárez és Benjamín Vicuña együtt nyaraltan Chilében. Benja három fia, Bautista, Benicio és Beltrán, és Euge kislánya, Rufina is velük tartott, és együtt élvezték a napsütést, és a strandot a színész szülővárosában. 
 
Bár Euge elvileg munka ügyben utazott oda, hiszen ő lesz a ¿Quién dice la verdad? (Ki mond igazat?) zsűritagja, gyorsan végzett a munkával, hogy élvezhesse a pihenést az ”új családjával”. Ezen kívül pedig velünk is megosztott pár csodás és szeretetteljes pillanatot fotókon, melyeken kislányával, Rufina-val van.
 

LALI MEGERŐSÍTETTE KAPCSOLATÁT

2017.01.18. 09:35

„Jól vagyok, és boldog.” - mondta Lali Espósito az Infama riporterének, aki a tegnap megjelent képekről kérdezte a színész-, énekesnőt. Ezzel a nyilatkozatával megerősítette a zenei producerrel, Santiago Mocorrea-val való kapcsolatát.
 
„Igaz, hogy együtt vagyok Santiago-val. Jól vagyok, és boldog. Miután szétváltunk Mariano-val, nem beszéltem a magánéletemről. Ebben az esetben is szeretném megőrizni ezt a dolgot, és szeretném megóvni Santiago-t, ezért nem is beszélek róla többet.” 
 
Ezen kívül Lali elmondta a véleményét arról is, mikor a nyaralójába bejutva, valaki magánéleti képeket osztott meg róla. Szerinte túlzás volt, és tiszteletlen dolog. Nem is érti, hogy miért kell túlzásokba esni egyes embereknek. 

CASI ANGELES - I. ÉVAD 14. RÉSZ

2017.01.18. 09:00
 
Cristóbal teljesen biztos abban, hogy Alberto hangját hallotta, mikor elrabolták, Nico pedig cseppet sem kételkedik a fiába. Barto próbálja megvédeni Alberto-t, kevés sikerrel. A fiú még több pénzt akar, ezért James ad neki, és megmondja neki, hogy tűnjön el.
 
Mar megígéri Tacho-nak, hogy nem mond semmit sem arról, hogy színészkedik. 
Rama arra kéri Jazmín-t, hogy maradjon vele, mert nem akarja újra elveszíteni. Josélo, a férfi, aki fogva tartotta a lányt, még mindig üldözi őket, de a két fiatal egy titkos bejáraton keresztül bejut a házba. Jazmín elmondja, hogy ezen keresztül sikerül annak idején megszöknie az alapítványtól. 
 
Nico feljelenti Alberto-t, ami Barto-t rettenetesen aggasztja, hiszen őt is magával ránthatja a fiú. 
Nico egyre féltékenyebb, hiszen James nagyon sokat legyeskedik Cielo körül, mégis megígéri magának, hogy amint Malvina felépül, elveszi feleségül, hiszen Cris-nek szüksége van egy rendes családra. 
 
Tacho bocsánatot kér Mar-tól, amiért csúfolta, és mindig bántotta. Rájön, hogy a lány egy kedves, és rendes ember. Szinte a semmiből bukkan fel Jasper a kertész, és megsúgja a srácoknak, hogy Nacho és Dolores voltak, akik Mar-ra fogták a lopást. 
Megjelenik Rama, akinek sikerült rávennie Jazmín-t, hogy egy darabig maradjon velük. 
 
  
 
Nico bocsánatot kér Cielo-tól, de el kell felejteniük egymást, mert Malvina-t kell feleségül vennie.
Mogli elmondja Nico-nak, hogy eltűnt a Kencsu edény. 
 
Tacho és Mar elmondják Rama-nak, hogy nem Mar lopta el a pénzét. Rama bocsánatot kér tőle, de mind a két fiú inkább Jazmín-nal van elfoglalva, ami Mar-nak nem igazán tetszik. 
Kis híján lebuknak Justina előtt, de Jazmín-nak sikerül eltűnnie úgy, hogy még a srácok sem találják meg. 
 
Alberto megfenyegeti Barto-t, hiszen még több pénzt akar. Crítóbal azzal az ötlettel áll elő, hogy az alapítvány iskolájába akar járni a többi gyerekkel együtt. 
 
Cielo ügyetlenkedik, és beteríti Malvina-t az infúzióval. Nico először mérges lesz, hiszen azt hiszi, hogy a lány bántani akarja a menyasszonyát, de aztán rájön, hogy nem lenne rá képes. Ezért megkéri, hogy inkább hagyja őket magukra, és hozzon még törölközőt. 
James színházba hívja Cielo-t, de a lány nem megy bele, amíg Malvina fel nem épül. Nico csak foszlányokat hall a beszélgetésből, és azt hiszi, hogy nem csak James-nek, de Cielo-nak is köze van a rabláshoz
 
Barto megpróbálja elmagyarázni Cris-nek, hogy az alapítvány iskolája nem valódi iskola, itt nincsenek meg az alap tárgyak, inkább csak kézműves foglalkozás van. Thiago ezt hallva, számon kéri az apját, hogy akkor miért nem küldi őket rendes iskolába. Barto elárulja Cris-nek, hogy éppen a házuk mellett van egy szuper iskola, ahova járnia kellene, ahová minden apa szívesen íratná be a fiát. Thiago nem érti, hogy akkor ő miért nem mehet oda. Barto nem tud mit tenni, beleegyezik, hogy a fia is oda járjon, csak azért, hogy Cristóbal-t lebeszélje az alapítvány iskolájáról. 
Cielo elújságolja Barto-nak, hogy Malvina magához tért
Mogli megtalálja a férfi irodájában a Kencsu egy darabját. 
 
Rama, Tacho és Mar mindenhol Jazmín-t keresik, pontosabban inkább csak a két fiú, ugyanis Mar-nak nem fontos megtalálni a lányt. 
Rama elmondja Thiago-nak, hogy Nacho és Dolores lopták el a pénzét, és ők kenték Mar-ra az egészet. Thiago rettentő dühös lesz, és azonnal a barátai keresésére indul. Mar a feldúlt fiú után megy. 
 
Mogli úgy hiszi, hogy Cielo ejtette el az edény darabját, és ezt el is mondja Nico-nak. A férfi egyből  arra gondol, hogy Cielo és James cinkosok, és minden az ő művük. Szerencsére Nico csinált másolatot az edényben talált nyomról, így nincs minden veszve. 
 
Jazmín visszatér a házba, és a fiúk Cielo-hoz viszik segítségért. Elmondják neki, hogy Jaz egy cigánylány, akit kiskorában egy Josélo nevű cigány elrabolt, és az utcán dolgoztatta. Cielo egyből felajánlja neki, hogy maradjon itt, de a lány nem akar, hiszen tudja, hogy mi folyik titokban az alapítványban. 
Jazmín látja, hogy Josélo még mindig az utcát rója, hogy megtalálja őt, és egy fekete rózsát hagy a ház előtt, ami annyit jelent, hogy meg fogja őt ölni
Tacho-nak remek ötlete támad, hogyan tudnák megvédeni a lány.
 
Thiago az iskola előtt rátámad Nacho-ra, és számon kéri őket azért, amit Mar-ral tettek. Mar is megérkezik, és szemtanúja lesz a verekedésnek, ám mikor közéjük akar állni, véletlenül ő kap Thiago helyett egy ütést Nacho-tól. A lány elájul, a srácok pedig otthagyják őt Thiago-val. 
 
A rendőrség elmegy a rablás helyszínére, ahol egy képet találnak Alberto-ról. Nico meggyanúsítja Barto-t, hogy neki is köze van Cris elrablásához. A férfi azt mondja, hogy ha köze lenne hozzá, nem hozta volna a házba Albertot-t, ahol bárki felismerheti. 
 
Mar magához tér Thiago legnagyobb örömére. A fiút nem érdekli, hogy ki látja meg őket, hiszen a lány nagyon fontos lett neki, és már a barátjának tekinti
 
Cielo-ék elmesélik James-nek, hogy mi a helyzet Jazmín-nal, a férfi pedig felajánlja a segítségét
Tacho elmondja a tervét, miszerint Jazmín idehívja José-t, és azt mondja neki, hogy szeretne itt maradni, mert jobb neki, mint a parkban. Ekkor jön Tacho egy fegyverrel, és ki akarja rabolni a lányt. A dulakodásban elsül a fegyver, és Jazmín összeesik. Tacho lelép, aztán megjelenik Cielo rendőrnek öltözve, és hívja a mentőket. José elmenekül, ha azt hiszi, hogy Jaz halott, és többé nem látják. 
James szerint működhet a terv, de Cielo szerint őrültség. 
 
Justina éppen ételt visz Luz-nak, mikor Barto megjelenik a titkos folyosón, és kérdőre vonja. Azt mondja, hogy patkányokat látott, és azoknak hozott mérgezett ételt. Barto elmondja a nőnek, hogy át akarja alakítani a folyosót, le akarja vinni oda a műhelyt, ahol a srácok dolgoznak. 
Eközben a kis Luz nagyon rosszul érzi magát, rettentően fáj a hasa
 
  
 
Thiago a szobájába viszi Mar-t, és ellátja a sebét. 
 
Tacho, James, Rama és Jazmín nekiállnak a terv megvalósításának. 
Cielo éppen a legrosszabbkor érkezik meg, ugyanis kiborul, hogy mégis megcsinálják ezt az őrült mutatványt. Összeveszik James-szel, közben Josélo megérkezik, és magával viszi Jazmín-t. Nico meglátja, hogy James-nál fegyver van, és Cielo megmentésére siet, ám mielőtt odaérne, a dulakodás közben elsül a fegyver

MERY DEL CERRO A SZÍNFALAK MÖGÖTT

2017.01.17. 16:12

Sokan meglepődtek a legutóbbi Caras címlapján, ugyanis Mery Del Cerro, aki a Bailando-ban szerepel, mint táncos, a műsor egyik zsűritagjával, Pampita-val közös fotó mosolygott vissza ránk. 
Köztudott, hogy a zsűritag és a versenyző között nem éppem felhőtlen a viszony, hiszen Mery nagyon jó barátságot ápol Euge Suarez-zel. Euge ugyanis Pampita volt férjével, Benjamin Vicuña-val alkot egy párt. 

A mindig nyugot Mery elmondja az újságnak a színfalak mögött, hogy hogyan készült a címlap:

"A Caras magazin által rendezett eseményen voltunk, ahol az újság által kiadott, 2017-es naptárat mutatták be. Hozzám megszokott módon kicsit késtem. És egyik pillanatban elkészült a címlap. Azt hiszem, hogy két perc sem kellett ahhoz, hogy lefotózzanak. Köszöntöttem mindenkit, és beszélgettem is velük. Aztán jött egy fotós, kattintott párat, és kész is lett a címlap. Ennyi. Nincs köztük semmilyen kapcsolat. De mégsem nézhetek át rajta, hiszen már egy éve egy műsorban szereplünk."