CASI ANGELES Hungary | mindent a sorozatról és a színészekről
CASI ANGELES

A CASIANGELESHUNGARY GP újra átalakult!
Úgy érzem, hogy sosem fogom megunni ezt a sorozatot, és mivel úgy döntöttem, hogy újra nézem szép lassan, arra gondoltam, hogy megosztom veletek ezt az érzést, és minig kirakom az éppen aktuális részt, illetve a tartalmat, hogy az is megértse, aki nem tud spanyolul. 

01. 1. ÉVAD
Eudamón szigete
02. 2. ÉVAD
Az ezerarcú ember
03. 3. ÉVAD
A kis herceg
04. 4. ÉVAD
Az ellenállás

 

 
ANGELS

 
    
    
 
   
   

Cserét a chat-ben kérhetsz!

 
FACEBOOK
 

Lájkoljátok az oldal Facebook lapját, hogy egyből értesüljetek arról, mikor kerül fel az új rész!

 
CHATBOX


 
 
VIDEO OF THE WEEK

 
MEMBERS
Indulás: 2006-08-27
 
SIGN IN/SIGN OUT
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


CASI ANGELES

LALI ESPÓSITO ÉS AZ ÚJ BARÁTJA

2017.01.17. 15:33

Habár a színész-, énekesnő huzamosabb ideig titkolta kapcsolatát Santiago Mocorrea-val, most a Pronto magazin mégis egy párként cikkez róluk. 

Lali Punta del Este-n bérelt ki egy házat, ahol először a szüleivel, nővérével és unokaöccsével nyaralt együtt, majd miután ők visszatértek Buenos Aires-be, a 32 éves Satiago Mocorrea-val látták kettesben.
Közös progmarokat, kirándilásokat szerveztek, és együtt is vacsoráztak. De bármennyire is próbáltak elrejtőzni a nyilvánosság elől, nem jött össze a párnak, hiszen az eheti Pronto magazinban egyből címlapra kerültek. 

     

NICO VÁZQUEZ: "MINDEN NAP HIÁNYZIK A TESTVÉREM."

2017.01.17. 14:43

Egy hónap telt el azóta, hogy meghalt Nico Vázquez öccse, Santiago. A színészt nagyon megrázta a hír, amiről a legújabb Gente magazinban számol be.

"Minden nap hiányzik a testvérem."

Ezen kívül az anyukájuk, Mirta Mantovani a minap egy csodás üzenetet írt Santi-nak: 

"Szeretett fiam! Milyen nehéz az élet nélküled! A szívünk egy hatalmas része hiányzik. Tudom, hogy velünk vagy. Érezzük egész idő alatt. Tudom, hogy egy gyönyörő helyen vagy. Teli fénnyel és szeretettel. Te voltál minden. És mindig együtt voltunk, ahogy azt szeretted volna. Te voltál a kapocs. Soha nem hagytál a "Szeretlek" szó nélkül. A szívemben hordom a te szívedet. 
Arra kérlek, hogy legyél nekünk irányadó, hadd legyünk olyan jó emberel, amilyennek te mindig is láttál minket. Sa, lelkem, hercegem, társam, rettentően hiányzol! De igyekszem, hogy a legjobbat adjam neked és apának, Ni-nek, Gi-nek, Sol-nak, Ro-nak, Jaz-nak, Lola-nak és az összes barátodnak. Örökké szeretni foglak!!!

CASI ANGELES - I. ÉVAD 13. RÉSZ

2017.01.17. 13:00

Monito, ételért cserébe megmutatja Barto-nak a titkos alagsori utat, aki bele is fut Justina-ba. A nő megesküszik neki, hogy ezelőtt nem ismerte ezt a helyet. Mikor Barto fel akarja fedezni az alagutakat, de ekkor kap egy hívást Nico-tól.
Justina, óvintézkedéseket hoz, ezért lakattal zárja le Luz szobáját. 
 
Malvina állapota nagyon súlyos. Nico mindenkiben a legrosszabbat látja, mindenkitől félti a fiát. 
Mogli, James-szel hazaviszi Cristóbal-t, míg Cielo marad Nico-val, és próbálja megnyugtatni. A férfi megbánja, hogy szakított Malvina-val, hiszen megmentette a fiát.
 
Barto úgy gondolja, hogy Malvina direkt ugrott a kocsi elé, és ahelyett, hogy aggódna érte, bűszke rá, és örül neki. Marcos elmondja neki, hogy szerinte Malvina nem csak színleli a balesetet, ugyanis az orvos szerint tényleg rosszul van.
 
Monito megszökik, hogy láthassa Don Tulio-t a kórházban. 
 
A srácok nem akarnak Mar-ral egy légtérben lenni, ezért magára hagyják a szobában. A lány látja, hogy mikor már mindenki alszik, Tacho kiszökik a házból. 
 
Cielo, bármennyire is fáj neki, arra biztatja Nico-t, hogy szerezze vissza Malvina-t. A férfi beszél a tetőtől talpig gipszben fekvő lányhoz, és elmondja neki, hogy nem elveszíteni, és feleségül akarja venni. Cielo ezt végighallgatja, és sírásban tör ki. 
Barto is beér a kórházba, és ő is hallja, hogy Nico mikor mond a húgának. 
A férfi még mindig azt hiszi, hogy Malvina csak színlel, majd mikor a nő nem válaszol neki, és nem mozog, rájön, hogy tényleg súlyos baja van
 
Cielo hazamegy, és Mar-t a szobájában találja. Elmondja neki, hogy a többiek lopással vádolják őt, és Tacho-ra gyanakszik. Cielo elmeséli, hogy mi történt, és hogy mennyire rosszul érzi magát amiatt, hogy elveszíti Nico-t. Mar Cielo-nál tölti az éjszakát, hiszen mind a kettőjüknek szükségük van a támogatásra. 
 
Tacho kora reggel ér haza. Justina megparancsolja a gyerekeknek, hogy keressék meg Monito-t, ő pedig előkeríti Mar-t. 
 
Nico egész éjjel azon dolgozott, hogy megfelelő levelet írjon Cristóbal-nak, az anyja nevében. A kisfiú rettentően örül neki, hiszen ő tényleg azt hiszi, hogy Carla-val levelezik. 
 
Mar észreveszi, hogy Tacho egy utcai telefont használ, és kezd neki egyre gyanúsabb lenni a fiú. 
Eközben Rama a parkban meglát egy gyönyörű cigány lányt, aki énekel, táncol és tenyérből jósol egy kis alamizsnáért, majd ki is zsebeli a nézőit. Mikor meglátja, hogy egy férfi bántalmazni kezdi a lányt, egyből a védelmére kel, de arra nem számít, hogy a férfi kést ránt. 
 
  
 
Barto és Tina a kórházban rátalálnak Monito-ra Don Tulio szobájában. A kisfiúnak esze ágában sincs visszamenni az alapítványhoz. Éppen ezért Barto szörnyű lépésre szánja rá magát, és kikapcsolja az öreg lélegeztető gépét
 
Cristóbal meghallja, mikor Cielo azt mondja Nico-nak, hogy gyönyörű volt, amit a levelében írt a kisfiúnak. Persze egyből kimagyarázzák azzal az indokkal, hogy Cielo néha elég értetlenül beszél, és nem tudja magát rendesen kifejezni.
Barto értesíti Nico-t, hogy hazahozza Malvina-t, és a szobájában fogja megkapni a további kezeléseket. 
 
Thiago bejelenti az apjának, hogy beiratkozott a szemközti iskolába, és oda fog járni a barátaival. A férfi megfenyegeti a fiát, hogy ha nem megy el abba az iskolába, ahova beíratta, az utcán fogja végezni.
 
Mar követni kezdi Tacho-t, és rájön, hogy a fiú egy színházba jár, ahol darabokban játszik. 
 
Rama segít megszökni a cigány lánynak, és az alapítványhoz viszi. A lány nem akar bemenni, hiszen egyszer már sikerült innen meglépnie. Rama ráismer egy rég elvesztett barátjára, Jazmín-ra
 
  
 
Alberto felkeresi Barto-t, és a fizetését követeli, vagy eljár a szája. Cristóbal, amint meghallja Alberto hangját, egyből ráismer rablójára.

CASI ANGELES - I. ÉVAD 12. RÉSZ

2017.01.16. 12:00
 
Malvina azt mondja, hogy azért van a lakásban, mert meg akarta lepni Nico-t. A férfi azonban közli velem hogy szakítani akar.
Mogli éppen Cristóbal-t keresi, mikor megérkezik Cielo, és együtt mondják el Nico-nak, hogy a fiát elrabolták
 
Rama elmondja Mar-nak, hogy Eudamón szigetére akar elutazni a húgával, és arra spórol. Megbízik a lányban, és elmondja neki, hogy a pénz az ágya alatt van. Arról azonban nem tudnak, hogy Nacho és Dolores kihallgatja őket
 
Nico dühöng, Cielo pedig magát hibáztatja Cristóbal elrablásáért. 
 
Rama talál egy régi képet, ami hat évvel ezelőtt történt. Egy csinos lánnyal, Jazmín-nal van rajta, aki egyik napról a másikra csak úgy eltűnt. Justina munkára fogja a gyerekeket, majd az egyik titkos alagúton lemegy Luz-hoz. Csakhogy nem veszi észre, hogy a kis Monito kilesi őt
 
Nacho és Dolores Mar ágya alá rejtik Rama pénzét. 
 
Nico felveszi Barto telefonját, és majdnem lebukik, mikor Alberto a nevén szólítja.
Barto azt találja ki, hogy az gyerekrabló úgy gondolja, hogy a kisfiú az ő alapítványának a tagja. 
 
Monito lebukik, mikor Jutina után lopódzik, ezért a nő megfenyegeti, hogy összetöri az összes csontját, ha nem tartja a száját. 
 
  
 
Marcos-nak az az ötlete támad, hogy Malvina előre megy az emberrablóhoz, dulakodást színlel Alberto-val, elhozza Cristóbal-t, ő pedig odaviszi Nico-t. Malvina így ünnepelt hős lesz
Cielo éppen Nico-t vígasztalja, mikor Malvina megjelenik, és elmondja neki, hogy James talált valamit. 
 
Monito meg akar szökni a házból, de mikor felmászik a kerítésre, megrázza az áram. Jasper, a kertész segít neki. 
 
Rama észreveszi, hogy az összes pénze eltűnt. Thiago, Nacho és Dolores éppen ekkor lépnek be a szobába, és Nacho álszent módon segíteni akar megkeresni az eltűnt pénzt. 
 
Monito elmondja Barto-nak, hogy Tina azért szidta le, mert lement az alagsorba. A férfinek fogalma sem volt arról, hogy a házában van ilyen helység. 
 
Dolores úgy tesz, mintha teljesen véletlenül bukkanna rá a Mar ágyában elrejtett pénzre.
 
Malvina megérkezik Alberto-hoz, és elmondja neki a tervet. Cristóbal-nak sikerül kiszabadulnia, és majdnem meglátja, hogy az apja menyasszonya a rablóval beszélget. Az utolsó pillanatban Alberto-nak sikerül elkapnia a fiút, és újra megkötözi. 
 
Mar hiába bizonygatja, hogy nem ő a tolvaj, senki sem hisz neki. Kisebb dulakodás keletkezik, mikor a raktárban próbálja megértetni Rama-val, hogy nem ő lopta el a pénzt. Az ajtó véletlenül kinyílik, és Thiago meglátja a titkos termet. Barto azt mondja, hogy az a gyerekek játszószobája. 
 
  
 
Malvina kiszabadítja Cris-t, és kiviszi az utcára.
Cielo elmegy Nico, Mogli és James után, hogy segítsen megkeresni Cristóbal-t. Éppen az utcán mennek, mikor meglátják Malvina-t a kisfiúval, de a rabló utánuk megy, és elkapja a nőt. Mikor Nico elindul feléjük, Alberto elfut, de Malvina meg akarja állítani, így a figyelmetlen nőt elüti egy furgon.

CASI ANGELES - I. ÉVAD 11. RÉSZ

2017.01.15. 12:30

Mikor Mar-t meggyanúsítják, hogy a ruhája lopott, Rama magára vállalja az egészet, nem foglalkozva a következményekkel. Nacho azt mondja, hogy nem fognak együtt fellépni a rabló bandával a holnapi rendezvényen. 
 
Malvina és Barto, miután beöltöztetik Cielo-t a jelmezbe, az udvarra viszik, és odahívják Nico-t. A férfi csak tisztes távolságból beszélhet, ugyanis Malvina és Barto elrejtőztek Cielo széke mögött, és Malvina úgy beszél az ájult Cielo helyett. Nico persze azt hiszi, hogy Malvina van a jelmezben, és hogy miatta vette azt fel. 
Miközben beszélgetnek, Cielo kezd magához térni, és mikor Don Indi-nek szólítja Nico-t, a férfi gyanakodni kezd. Malvina persze egyből kimagyarázza, hogy megtetszett neki, ahogy Cielo szólítja őt. 
Mikor Nico közelebb akar menni, Cielo-t lelökik a székről, és Barto elé ugrik a semmiből.
 
Justina rájön, hogy Rama azért vállalta magára a lopást, mert tetszik neki Mar. A nevelőnő persze gúnyt űz belőle, és bezárja Rama-t dolgozni
 
Don Tulio-t elviszi a mentő, de Monito nem mehet vele, ugyanis nem a rokona. Alberto meggyőződik arról, hogy jó munkát végzett-e, és mit sem sejt arról, hogy Marcos követte. A férfi ugyanis hallotta, mikor a fiú beszámolt tettéről Barto-éknak. 
 
Nico látni akarja ájult barátnőjét, de Barto nem engedi meg neki. 
Miután Nico nagy nehezen ott hagyja őket, Malvina és Barto beviszik Cielo-t a furgonjába, és átöltöztetik. Nem sokkal ezután a lány magához is tér, és amint eszébe jut a holnapi fesztivál, szalad próbálni.
Barto azt javasolja a húgának, hogy keressen magának egy másik vőlegényt, mondjuk James Jones-t. Malvina persze hallani sem akar róla.
 
Mar visszaadja a ruhát Dolores-nek a ruhát. Justina pedig leszidja a gyerekeket, amiért kiderült a lopás.
Miután megtudja, hogy Justina nem engedte vacsorázni Rama-t, Cielo arra kéri Mar-t, hogy csináljon valamit enni neki. 
Megérkezik Monito, aki elmondja, hogy Don Tulio kórházban van, így ő egyedül maradt. Cielo arra kéri Justina-t, hogy hadd maradjon a kisfiú. A nevelőnő természetesen belemegy, hiszen éppen ez volt a célja.
 
James Jones elmondja Barto-nak, hogy tudja, hogy valami törvénytelen dolgot csinál, és látta, hogy Don Tulio-t megverték. Malvina elmondja, hogy a férfi az ő oldalukon áll, és hogy csak Nico kutatásáról akar minél többet megtudni. Jones-nak van egy terve is, miszerint a legfájóbb ponton, a fiánál kell támadni
 
Monito meglovasítja Cristóbal mikroszkópját, és eltűnik vele. A srácok és Cielo az egész házban őt keresik. A keresés során Cielo egy elhagyott szobába téved, ami telis tele van mindenféle lommal. Itt találkozik Nico-val, aki éppen a fiát keresi. 
Cielo elképzeli a szobát a saját holmijaival, és csecsebecséivel, és elhatározza, hogy ott fog lakni
Nico bevallja a lánynak, hogy vannak iránta érzései, és éppen meg akarja csókolni, mikor előbukkan Monito az ellopott mikroszkóppal. 
 
Mar beviszi Rama-nak az ételt, ahol a fiú elmondja, hogy azért védi meg folyton, mert a barátjának tekinti. Mar meghatódik, hiszen neki sosem voltak barátai, és azt javasolja a fiúnak, hogy szökjenek meg ők hárman, Aleli-vel együtt. Rama nemet mond rá, mert egyszer már megpróbálta, de akkor elvesztett egy barátot. A fiú segített neki megszökni, hogy megkeresse Aleli-t, aki akkor még nagyon kicsi volt. Elterelte az őr figyelmét, amíg Rama kihozta a kislányt, de a barátját azóta nem látta. 
Mikor Mar kimegy a raktárból, Cristóbal meglátja, és számon kéri őt, hogy mit csinált odabent. Ekkor érkezik Barto és Justina, akik azt mondják neki, hogy csak egy raktár, ahol nagy a rendetlenség, nincs bent semmi különös.
Monito visszaadja Cris-nek a mikroszkópját. Cielo engedély kér Barto-tól, hogy hadd lakjon a fenti órás szobában
 
  
 
Mar segít Cielo-nak berendezkedni a szobában, és elmondja a lánynak, hogy szerinte ők és Nico a legjobb dolog ami történt vele, illetve hogy Nico elmondta neki, hogy érez valamit iránta.
Cielo ablakából pont rálátni Nico ablakára, este lefekvés előtt egymást figyelik a távolból.
 
Másnap reggel Cielo az utcán lévő fáról figyeli, mikor Nico felébred, és egy rossz mozdulat folytán leesik a fáról. Azonban éppen ekkor érkezik meg James, és elkapja a lányt. Nico persze féltékenyen figyeli őket. 
 
Rama reggelre végez a porcelánbabával, amit a mai fesztiválon akarnak majd elárverezni. Barto elmondja Thiago-nak, hogy az ország legjobb zenei iskolájába iratta be, de a fiú nem akar elmenni innen. 
 
Nacho felajánlj egy zenei párbajt Cielo-éknak, amit a lány Lleca unszolására el is fogad. A tét háromezer peso. Rama és Tacho szerint nem fognak nyerni, ezért Cristóbal azzal az ötlettel áll elő Lleca-nak és Monito-nak, hogy piszkálják meg a berendezést. Éppen az udvaron vannak, mikor a sírok felől zenét hallanak. A lenti, titkos szobában Luz előadást tart az anyjának, és kiszűrődik a hang. A fiúk a szellemeknek titulálják a hangot.
 
Elkezdődik a fesztivál, Cielo és a srácok kezdik a fellépéssel, majd mikor Thiago-ék állnak a színpadra, a három fiúnak köszönhetően bedöglik a berendezés. Barto és Cielo ezért egyből elkezdik a porcelánbaba aukcióját, amire Nico és James is licitálnak, persze Cielo miatt. 
 
Eközben Malvina betör Nico lakásába, hogy megkeresse a Kencsu edényt, és odaadhassa James-nek. Mikor a lány az erkélyen keresztül látja, hogy Nico megöleli Cielo-t, kiesik a kezéből a Kencsu, és darabokra törik
 
Mogli elmondja Nico-nak, hogy furcsa hangokat hallott a házban, ezért a férfi vele megy, hogy ellenőrizhessék. Malvina rájön, hogy Mogli bezárta őt, ezért magához veszi az edény darabjait, és az erkélyen keresztül akar távozni, de Nico észreveszi
 
James, aki megnyerte a porcelánbabát az aukción, elmondja Barto-nak, hogy tudja, hogy hamisítvány. Barto rájön, hogy a férfi több, mint egyszerű újságíró. James elmondja neki, hogy az edény nagy kincset rejt, és szeretne szövetséget kötni vele. Majd leleplezi magát, hogy ő valójában Marcos Ibarlucia, Nico ősellensége. 
 
  
 
Eközben Cielo mindenhol Cristóbal-t keresi, hiszen megígérte Nico-nak, hogy ránéz a fiára. Már az utcákat rója, mikor meglátja, hogy a kisfiút el akarja rabolni egy ember. Cielo ráugrik, de a férfi erősebb, és legyűrve a lányt, akinek még a lába is megrándul, eltűnik Cris-szel

CASI ANGELES - I. ÉVAD 10. RÉSZ

2017.01.14. 12:00

Nico először mulatságosnak tartja, hogy Cielo azt hiszi róla, hogy sorozatgyilkos, majd mikor felhozza Carla-t, egyből megváltozik a kedve. Kénytelen lesz elmondani Cielo-nak, hogy Carla elhagyta őket, mikor Cristobál hat hónapos volt. Egyetlen szó nélkül távozott, és mikor megkereste és megtalálta, a nő azt mondta neki, hogy másba szerelmes. Nico legnagyobb ellenségébe, Marcos Ibarlucia-ba. Mikor Cristóbal elkezdett érdeklődni az anyja iránt, nem akarta összetörni a szívét, ezért is ír neki leveleket az anyja nevében, és találta ki a betegséget.
Cielo rettentő rosszul érzi magát, amiért rosszat gondolt Nico-ról, és azért, mert a férfi haragszik rá.
 
Barto bemutatja a többi gyereknek a kis Monito-t, a zseniális tolvajt. A férfi és Justina szeretnék, ha a kisfiú ott maradna, de ő nagyon jól eléldegél Don Tulio-val, aki szinte olyan, mintha a nagypapája lenne. 
 
Justina leszidja Luz-t, mikor meglátja, hogy a rádióval játszik. Megesketi, hogy többé nem használja, mert ezzel leleplezhetik őket. 
 
Malvina elújságolja Nico-nak, hogy a szemközti házban lévő lakást nézegeti. A férfi megköszöni neki, hogy gondolt rá, de az esze egyfolytában csak Cielo körül jár
 
Másnap reggel Justina és Barto bőséges reggelivel ajándékozzák meg a gyerekeket, hogy meggyőzzék Monito-t, hogy maradjon velük. A kisfiú szeretne menni rabolni, amit Cielo meghall, de persze Barto-ék ezt is kimagyarázzák. A mindenkiben a legjobbat látó Cielo pedig el is hiszi.
 
Nico beköltözik a szemközti ház felső lakásába. Még mindig haragszik Cielo-ra, és elmondja neki, hogy az lesz a legjobb, ha távolt tartják magukat egymástól. Barto és Malvina kapnak az alkalmon, és elbocsájtják Cielo-t. Nico nem védi meg, amitől a lány egyből sírni kezd, és a szökőkút magától beindul. Nico azonnal bocsánatot kér tőle, és azt mondja, hogy nem kell elmennie, dolgozzon neki. 
Malvina persze nem engedi meg, így azt mondja a lánynak, hogy maradhat, cserébe pedig Cielo megígéri, hogy kitalál valamit, amivel segíthet az alapítványnak
Egy fesztivált akar szervezni, ahol Thiago-val és a barátaival zenélnek majd az alapítványos gyerekek, ezzel kibékítve őket egymással. 
 
  
 
Justina és Monito elmennek Don Tulio-hoz, ahol a kisfiú elújságolja, hogy micsoda helyen járt, és miket evett. Az öregnek nem tetszik, hogy a kisfiút le sem szidták a lopásért, gyanús lesz neki a helyzet. 
 
Mar elmegy egy butikba, ahonnan sikerül ellopnia egy szép ruhát. Kiderül, hogy a bolt Dolores anyjáé.
 
Mogli felhív Nico volt barátnői közül párat, akik az új lakásában várják őt. Mogli azért rendezte a bulit, hogy próbára tegye barátját. Szerinte, ha élvezi a bulit, akkor nem szereti Malvina-t, ha viszont nem akar bulizni, akkor Malvina az igazi számára. Nico belemegy a próbába, és jól érzi magát a lányokkal.
Ám ekkor megérkezik Cielo, Malvina és James Jones. Nico azt mondja, hogy csak dolgoztak a lányokkal, és éppen ünnepelték a sikereket. Nico láthatóan inkább Cielo-nak magyarázza dolgokat, mint Malvina-nak.
 
Alberto, az alapítvány egykori tagja meglátogatja Barto-ékat, akit megkérnek arra, hogy intézze el Don Tulio-t, mert az öreg ellene van annak, hogy Monito odaköltözzön az alapítványhoz. 
 
Aleli és Cristóbal meghallják, mikor Nico elmondja Mogli-nak, hogy nem biztos, hogy szerelmes Malvina-ba. 
 
Marcos elmondja Malvina-nak, hogy örömmel segít neki Nico-val kapcsolatban, ha cserébe kiderít és elmond neki mindent a férfi kutatásairól. 
 
  
 
Malvina hívást kap Nico-tól, hogy beszélni akar vele. A nő egyből arra gondol, hogy a vőlegénye biztosan fel akarja bontani az eljegyzést.
Barto altatót kever Cielo poharába, és beöltöztetik a lányt az álarcosbálon viselt jelmezbe. 
 
Dolores meglátja Mar-t abban a ruhában, amit az anyjától elloptak. 

CASI ANGELES - I. ÉVAD 9. RÉSZ

2017.01.13. 13:00
 
Nico ideges lesz, mikor meglátja, hogy James Jones a szobájában turkál. A férfi azonban elhiteti vele, hogy ő egy szakújságíró, és azt szeretné, ha Nico lenne a régészeti magazin címlapján. Mogli közben rájön a Kencsu edény titkára.
 
Mivel Justina nem tudja elereszteni a srácok kezét a bilincsből, ezért letakarja őket, és azt mondja Cielo-nak, hogy terápiás kezelést alkalmaz rajtuk. A lány persze el is hiszi. 
Megérkezik Bartolomé, és nem bünteti meg a gyerekeket, illetve szabadnapot ad nekik, ami annyit tesz, hogy amit ma ellopnak, az az övüké lehet. 
Büntetésképpen Barto magánzárkába zárja Justina-t, hiszen megmondta neki, hogy nem büntetheti meg többé a gyerekeket. 
 
Thiago bocsánatot akar kérni Mar-tól, de a lány nem akar szóba állni vele.
 
Mogli egy papírt talál az edényben, ami szerint egy szertartást kell végrehajtaniuk, és maszkot készíteni hozzá. Cielo hallja, amikor erről beszélnek, és azt hiszi, hogy valakit fel akarnak áldozni.  
 
Cielo segít Mar-nak helyrehozni a haját, és megtudja, hogy összeverekedtek Thiago barátaival. 
 
Marcos próbál minél többet megtudni Nico-ról és a jelenlegi munkájáról
 
Cielo megígéri Cristóbal-nak, hogy ő majd kézbe veszi az anyukája ügyét. Nico szobájában talál egy halom levelet, amin a Carla Kosovsy név áll. A nő Cristóbal anyja. Cielo Barto irodájából próbálja felvenni a kapcsolatot a nővel, mikor Nico belép, és számon kéri őt. 
 
Mar megkéri Barto-t, hogy tanítsa meg lopni. Mikor Justina éles bevetésre viszi őt, Thiago meglátja őt, de Justina kihúzza a bajból. Mikor Mar sikerrel jár, egy kisfiú ellopja tőle a zsákmányt, és Justina óráját is. A nő nagy örömmel ragadja magához a kisfiút, és úgy mutatja be Barto-nak, mint egy igazi főnyereményt, egy csodagyereket.
 
  
 
Eközben Luz egy régi rádiót próbál helyre hozni, hogy kapcsolatba léphessen a külvilággal, de megrázza az áram.
Cielo Aleli-t keresi, de helyette csak a walkie talkiját találja meg, amin egy kislány segélykérése érkezik. A lány azt hiszi, hogy Aleli van bajban, mit sem sejtve arról, hogy valójában Luz-zal beszél.
 
Aleli és Cristóbal követik Nico-t és Mogli-t, hogy megtudják, miben ügyködnek. Mikor lebuknak, Nico irtó dühös lesz rájuk. Ekkor érkezik meg Cielo is, aki azt hiszi, hogy Nico fel akarja áldozni a gyerekeket, és sorozatgyilkosnak titulálja.

CASI ANGELES 2007 - SZEREPLŐK

2017.01.13. 10:30

Úgy gondoltam, hogy a részek mellett hozni fogok mást is egyes évadokhoz. Lesznek majd érdekességek is, de most a szereplők leírását kezdtem meg. Egyenlőre csak Cielo-ról és Nico-ról olvashattok, de majd a napok során hozom a többieket is. 
Viszont előre szólok, hogy a karakterek leírása erősen spoileres. Aki nem látta a részeket, de szeretné megnézni őket, annak nem ajánlatos elolvasni. 
A képre kattintva eljuttok a jellemzésekig! 

CASI ANGELES - I. ÉVAD 8. RÉSZ

2017.01.12. 13:00
 
Nico, mint japán gésa, jelenetet rendez, hogy Cielo megsértette őt, ezért dobják ki. Mikor az őrök eleget akarnak tenni a kérésének, megérkezik ez James Jones nevű ember, akinek egyből megtetszik a gyönyörű lány, és odaadja az egyik meghívóját neki. 
 
Dolores bulijába megérkezik Thiago is, és döbbenten látja, hogy Mar ruhástól a medencében van. Mikor segíteni akar neki kiszállni, a lány nem hagyja, és belelöki a fiút is, aki értetlenül áll a helyzethez. 
 
Malvina dühöng, amiért a gyerekek leöntötték őt, és a hangja is kezd elmenni. Követeli, hogy kerüljenek magánzárkába
 
Jones-ról kiderül, hogy ő valójában Marcos Ibarlucia, Nico nagy ellensége. A férfi elmondja a nagykövet titkárának, hogy Nicolás biztosan itt van a rendezvényen, ugyanis látta a fiát Cielo-val. Illetve Nico mindig is jól tudott rejtőzködni, és álruhába bújni. 
A titkár elkezd Nico-nak udvarolni, amit a férfi gyanúsnak tart, egyből arra gondol, hogy biztos Ibarlucia embere. Az egy baj az, hogy Nico nem tudja, hogyan néz ki az ellensége.
Ibarlucia szeretné jobban megismerni Cielo-t, de a lány mindenképpen meg akarja találni Cristóbal-t, így a férfi segít neki.
 
Mar-t nagyon rosszul érintették a történtek, és csurom vizes ruhában sétál haza. A szökőkútnál előtörnek a könnyei is, miközben Thiago-ra gondol. Odahaza elmeséli a többieknek, hogy mi történt vele. Lleca és Mar megfenyegetik Thiago-t, hogy el fogják rendezni a sznob barátait.
 
Miközben Malvina azt hiszi, hogy Nico és Cielo együtt vannak valahol, Rama-t bezárják a magánzárkába.
 
Cielo majdnem lebukik Barto előtt, de Marcos megmenti. Nico kezd egyre féltékenyebb lenni a fehér zakós férfira, akiről fogalma sincs, hogy ki lehet. Cielo tánc közben kikotyogja Nico-nak, hogy a fiával érkezett. Nico teljesen ki van borulva, és az is bosszantja, hogy Cielo más férfivel táncolt. Megjelenik Cristóbal, és elmondja, hogy tudja, merre található az edény. Nico eljátssza a gésát, eltereli a titkár figyelmét, és közben ellopják a Kencsut. Ibarlucia rájön, hogy a gésa nem más, mint Nico, és nála van az edény. 
 
  
 
Nico lefizeti a takarítót, hogy vegye fel a jelmezét. Míg Mogli kicsempészi Cristóbal-t egy kukában, Nico pedig segít megszökni Cielo-nak a szellőzőn keresztül. 
Mikor hazaérnek, Nico szinte szerelmet vall, és majdnem megcsókolja a lányt, de Justina megzavarja őket. 
 
Lleca megtudja, hogy Thiago másnap reggel találkozik a barátaival. 
A srácok reggel kiszabadítják Rama-t, és együtt mennek el megkeresni Thiago-t és a barátait. Justina persze észreveszi, hogy eltűntek. 
A parkban találkoznak Thiago-ékkal, ahol Rama egyből nekiesik Nacho-nak a szemtelenkedés miatt. Majd mikor Nacho egy bottal súlyosabban megsebesíti Rama-t, vége szakad a verekedésnek, és a srácok segítenek hazamenni sérült barátjuknak. 
 
Mivel Barto az előző napi rendezvényen meghívta az alapítványhoz Ibarlucia-t, a férfi reggel meg is jelenik. Úgy tesz, mintha nem ismerné sem Nico-t, sem pedig Cielo-t.
Később Marcos és Cielo a konyhában beszélgetnek, és a férfi próbál pár dolgot megtudni a lányról, de a féltékeny Nico megzavarja őket. 
Malvina elmondja Nico-nak, hogy talált neki és Cristóbal-nak egy szuper házat, és azt mondja, hogy azért van olyan messze tőlük, mert fél, hogy ha a házasság előtt együtt laknak, akkor probléma lehet belőle. Pedig valójában csak Cielo-tól akarja távol tartani
 
Justina egyből testi fenyítést szab ki büntetésül a gyerekeknek, amint hazaérnek, de terve meghiúsulni látszik, mikor Cielo be akar menni a terembe.
 
  
 
Nicolás a szobájában találja Jones-t, kezében a tojással. Persze még mindig nem tudja, hogy a férfi valójában az ősellensége, Marcos Ibarlucia. 

CASI ANGELES - I. ÉVAD 7. RÉSZ

2017.01.11. 13:00
 
Barto és Justina gőzerővel dolgoztatja a gyerekeket a hamis porcelánbabák elkészítésén. 
 
Jasper elmondja Cielo-nak, hogy a föld alatt a család kriptája van, és csak Justina az egyetlen, aki lemerészkedik oda.
 
Justina-nak végre sikerül lemennie a kis Luz-hoz, és ellátja a sebét. A kislány nem akar beletörődni, hogy a háború miatt nem mehet fel a felszínre. 
 
Nico-nak jut egy kis ideje, hogy tanulmányozza a tojást, amit legutóbbi felfedező útján találtak. Kimegy az udvarra, ahol látja, amint Cielo éppen átöltözik a furgonjában. Bármennyire is nem szabadna néznie, mégsem tudja levenni a gyönyörű, éneklő és táncoló lányról a szemét. Cielo azonban észreveszi, hogy valaki kémkedik utána, és megtámadja Nico-t
 
Thiago és barátai az ebédlőben szkanderoznak, és Mar szolgál fel nekik üdítőt. Nacho folyamatosan szekálja a lányt, mígnem az le nem győzi szkanderban. Mar irtó dühös a fiúra, és leönti őt üdítővel, amiért nagy bajba kerül, annak ellenére is, hogy Thiago az ő pártján áll.
 
Cristobál kimegy az udvarra, ahol Nico-t és Cielo-t együtt találja, ezért az apját szoknyavadásznak titulálja, és figyelmezteti Cielo-t, hogy ne higgyen neki, mert Nico már eljegyezte Malvina-t. Cielo és Nico összevesznek, mire a lány összetöri a tojást. Nico nagyon boldog lesz, hiszen a tojás belsejében végre talál valami nyomot.
 
Thiago belopódzik a lányok szobájába, Mar-t keresve, ám lebukik, mert Justina észreveszi. A nő azt mondja neki, hogy a lányok külön órán vannak, pedig Mar valójában ott van, csak elbújt. 
 
Cielo másnap reggel elmondja Mar-nak és Aleli-nek, hogy nem tud másra gondolni, mint Nico-ra. Aztán, hogy jobb kedvre derítse őket, a fiúkat is bevonva, énekelni és táncolni kezd. 
 
  
 
Barto és Justina el tudják passzolni a hamis porcelánbabát, ezzel rengeteg pénzhez jutva. 
 
Aleli és Cristóbal összevesznek Cielo-n, mire a lány biztosítja, hogy mind a kettőjüknak itt van, és mind a kettőjüket ugyan úgy szereti
 
Nacho és Dolores kieszelnek egy tervet, hogy Mar-on bosszút álljanak, ezért Nacho meghívja őt egy buliba. 
 
Nicolás és Mogli elmennek a nagykövetségre, ahol szeretnének megnézni a Kencsu edényt, ugyanis ahhoz vezet a nyomuk, a Boldogság szigetének megtalálásához. Az edényt azonban éppen restaurálják, másnap pedig a teljes kollekciót Georgiába szállítják. Nico nem hisz a férfinak, ezért ellop pár meghívót az aznapi rendezvényre, hogy be tudjanak surranni Mogli-val. 
A nagykövet titkára egy bizonyos Ibarlucia-nak telefonál, és elmondja neki, hogy nála járt Nicolás Bauer, és hogy mit akart. 
 
Mar elmondja Cielo-nak, hogy Nacho elhívta egy buliba. A lányok találnak egy Mar-nak szóló levelet, amiben ez áll: „Találkozni szeretnék veled a buliba. - Thiago”. A levelet persze nem ő írta, hanem Nacho csempészte be. Cielo rábeszéli, hogy menjen el, és segít neki elkészülni. 
 
Cristóbal megharapja Malvina-t, de Cielo magára vállalja Nico előtt. A nagy veszekedésbe végül Malvina azt mondja, hogy ő volt, aki megharapta saját magát.
 
Barto elmondja a gyerekeknek, hogy a munkájukért pénzt kapnak, de persze majd ő gondoskodik róla, hog jó helyen legyen. Barto-t meghívják a georgiai nagykövetség bulijára. 
 
Rama ellopja Justina kulcsát, és bezárja Nacho-t a mosdóba. Rama, Aleli és Lleca tervük szerint meg akarják lepni a sznob fiút, és pofon akarják önteni őt liszttel és tojással. Azonban arra nem számítanak, hogy közben Nacho-t már Malvina kiengedte a mosdóból, így a nő kapja telibe a trutyit.
 
Mar elmegy a buliba, ahol persze Thiago nincs ott. Nacho és barátai egyből szekálni kezdik, és bele is lökik őt a medencébe
 
  
 
Mivel japánoknak szóló meghívót loptak el, így Nico és Mogli gésának és japán férfinak öltöznek, hogy be tudjanak menni a rendezvényre. Eközben Cristóbal és Cielo is megérkeznek ugyan ide. A kisfiú Cielo segítségét kéri, mert be akar jutni a nagykövetségre. Neki sikerül is bemenni, de Cielo-t meghívó hiányában nem engedik be. Mikor engedély nélkül be akar menni, a gésának öltözött Nico meglátja, és ellenzi, hogy a lányt beengedjék. Verekedésbe keverednek, aminek következményeképp leesik Nico parókája, és Cielo egyből felismeri.