CASI ANGELES Hungary | mindent a sorozatról és a színészekről
CASI ANGELES

A CASIANGELESHUNGARY GP újra átalakult!
Úgy érzem, hogy sosem fogom megunni ezt a sorozatot, és arra gondoltam, hogy megosztom veletek ezt az érzést, és folytatom tovább a szerkesztést, hiszen ezek a csodás emberek megérdemlik, hogy szóljon róluk egy magyar oldal!

01. ÉVADOK
a majdnem angyalokról
02. ÉRDEKESSÉGEK
amit eddig talán nem tudtál, vagy nem értettél

 

 
ANGELS

 
    
    
    
 
    
   
   

Cserét a chat-ben kérhetsz!

 
FACEBOOK
 

Lájkoljátok az oldal Facebook lapját, hogy egyből értesüljetek arról, mikor kerül fel az új rész!

 
CHATBOX


 
 
VIDEO OF THE WEEK

 
MEMBERS
Indulás: 2006-08-27
 
SIGN IN/SIGN OUT
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


CASI ANGELES

KIRABOLTÁK AZ EOLDLC SZÍNÉSZEIT

2017.02.03. 16:17

Nico lesújtva beszélt arról, ami a minap történt vele, és kollégáival. Az El otro lado de la cama színészeit kirabolták.
 
„Amíg mi előadtunk, kirabolták az öltözőnket.”
 
Keserű szájízzel, de a színész megköszönte a közönség támogatását, amit a szezon idején kapott. 
 
„Több, mint egy éve csináljuk ezt a munkát, ami a társadalomról, és a szerelemről beszél, és arról, amit akarunk. Mi színészek vagyunk, akik az erőszak ellen vannak.”
 
Miközben az előadás zajlott a Mar del Plata-i színházban, egy csoport beszökött a színfalak mögé, kijátszva az őröket, kirabolták a színészek öltözőjét. Nagyjából 9000 peso és három telefon is eltűnt. 
 
„Rendőrségi jelentés készült, a hat, már büntetett előéletű rabló között négyen 12 és 14 év között vannak.” 

PABLO MARTÍNEZ ÚJ SOROZATA

2017.01.31. 16:19

Február 6-án, hétfőn egy új sorozat debütál a Telefe csatornán, El regreso de Lucas (Lucas visszatérése) címmel. A főszerepet pedig nem más játsza, mint a min szeretett Simon-unk, azaz Pablo Martínez.
A sorozat egy családról szól, akik elveszítették 4 éves kisfiukat a strandon, és 20 évig nem is látták őt újra. A réjtélyes szálak e körül a fiatalember körül futnak majd. Vajon ő az elveszett fiú, vagy sem? 

A szereplőkről: 
Elena Díaz Ayala (Ana María Orozco): Az elveszett fiú, Lucas édesanyja. Hisz abban, hogy fia még mindig életben van, és nem adja fel soha  a keresést, figyelmen kívül hagyva így a többi gyermekét. 

Reynaldo Díaz Ayala (Salvador del Solar): Elena férje, és Lucas apja. A tragikus esemény után ő vette át az agrokémiai vállalat vezetését. 

Lucas(?) (Pablo Martínez): Húsz év után érkezik meg a Díaz Ayala házba azzal a magyarázattal, hogy ő a régen elveszett Lucas. 

Catalina Díaz Ayala (Macarena Achaga): Elena és Reynaldo lánya, Lucas és Juan testvére. Miután összeveszik az anyjával, elmegy egy bárba, ahol találkozik egy rejtélyes fiúval, aki iránt azonnal erős vonzalmat érez. Csókolóznak, de végül szó nélkül válnak el egymástól. 

A sorozat a perui América Televisión és az argentin Telefe közös munkája. Az 58 részes sorozat 2016-ban készült, de a Telefe csak most adja le. Érdekesség még, hogy először Pablo és Macarena helyett más szereplők lettek volna! Szerencsére jól döntöttek! 

 

KIDERÜLT, HOGY MIÓTA TART EUGE ÉS BENJA KAPCSOLATA

2017.01.31. 12:13

Egy nemrég napvilágra került videóból kiderült, hogy mióta tart Euge Suarez és Benjamin Vicuña kapcsolata. 
 
„Vele vagyok, nem tudom, több, mint másfél éve.”
 
Azaz, nagyjából 2015 közepe óta, nem pedig 2016 március óta, ahogy azt a nyilvánosság tudta. 
Emlékezzünk, mikor 2015 decemberében Pampita, Benja volt felesége azt állította, hogy a színész megcsalta őt Euge-vel, az El hilo rojo forgatása alatt. 

TRATAME SUAVEMENTE - MAGYAR FELIRATTAL

2017.01.30. 14:56

Luji lefordította Euge Suárez dalát, a Tratave suavemente-t, ami a 2015-ös filmjében, az Abzurdah-ban volt.

SZEREPLŐK - AKKOR ÉS MOST

2017.01.30. 13:51

Készítettem egy akkor és most videót a Casi Angeles szereplőiről, hogy lássátok, mennyit változtak. Védelmemre szóljon, hogy nem vagyok profi, ezért nem lett a legjobb minőségű, de a lényeg benne van. 
Remélem, hogy senkit sem hagytam ki, próbáltam minden fontosabb szereplőt bele rakni! 
Hogy tetszik? 

NICO RIERA ÉS A SZENVEDÉLYEI

2017.01.30. 00:04
 
Végre kaptunk egy cikket a mi Tacho-nkról, vagyis Nicolás Riera-ról. A színész élvezi a ragyogó napsütést, a csillogó homokot, és a tengert, ahol csillapíthatja szörfös szenvedélyét a hullámok között. 
 
A Casi Angeles-ben tűnt fel először, ahol Cris Morena ”iskolája” remek színészt kovácsolt belőle. Szárnyai alá tette az első fegyvert, hogy aztán a ma már 31 éves férfi kitaposhassa a saját útját. Az egyik leggyorsabban felnövő szereplő volt, és nagyobb hatást keltett az elmúlt években. Tehetséges, nyugtalan, és mindenek felett, szereti a szakmáját és a szörfözést. 
A Paparazzi-nak részletesen is beszámolt a szenvedélyeseiről egy kellemes beszélgetés során.
„Az igazság az, hogy nagyon nyugtalan vagyok, és bevallom, hogy az életem a szörfözés. Minden alkalommal, mikor nyaralni megyek, magamhoz veszem a deszkát, és felfedezem a hullámokat. 15 évesen kezdtem. Brazíliában nyaraltunk, és emlékszem, hogy megragadtam egy deszkát, pedig nem tudtam szörfözni. De volt valami a tengerben, ami vonzott. Nem szerettem csak álldogálni, vagy feküdni a homokban, és hagyni, hogy menjen az idő. Unatkoztam, és jó ötletnek tartottam, hogy deszkát vigyek a vízre.”
Azt már tudjuk, hogy ennek a forrongó lelkű fiúnak szüksége van a mozgásra. 
„Hívhatjuk hobbinak is... Egészen a közelmúltig volt egy rockzenekarom, szeretem a motorkerékpárokat, a sétákat a barátaimmal, a jiu-jitsu-t és az ökölvívást, meg a gitározást is. Mindenből egy kicsit. "
Tacho, még 2016-ban a Casa Valentina-ban kapott szerepet Mar del Plata-n, ahol nőt is kell alakítania.
„Amikor felvetették az ötletet, jónak találtam. Szörfözhettem, és előadhattam. Az igazság az, hogy minden napot szeretek, és az előadások is csodásak. Mit mondjak, nem tudok panaszkodni semmire sem. Élvezem a színpadot, és hogy olyan színészekkel dolgozhatok, akiktől rengeteget tanulhat az ember. Voltak a szezonnak kétségei, de szerencsére egész jól megy nekünk.” 
A show-ban olyan férfiakat mutatnak be, akikben egy nő veszett el legbelül. Ezen a ponton Riera játékosan bevallotta, hogy ez a szerep nem a legjobb alakítása, ugyanis nehézségei voltak azzal, hogy egy női testbe képzelje magát. 
„A paróka és a ruha segített. De eleinte, mikor női energiákat kellett sugallnom, sokszor éreztem úgy, hogy túlreagáltam, eltúloztam a dolgokat. A pályafutásom jelentősebb részét a televíziós munkák kötötték le. Míg a színházat csak most kezdem felfedezni, de az az igazság, hogy nagyon élvezem. A színház az a hely, ahol egyből megkapom a választ a közönségtől. A tévéműsort először leforgatják, szerkesztik, majd később kiadják. Ezzel szemben a színházban egyből látni a közönség reakcióját. Van egy nagyon jó mondat erre: A film a rendezőké, a tévé a gyártóké, a színház pedig a színészeké. A színház közvetlen, minden este a nyilvánosság előtt kell teljesíteni. Ott látnak a legtisztábban, szerkesztés nélkül.” 
Tavaly Nico-t Hollywood is tárt karokkal fogadta, ugyanis szerepet kapott a Going Places-ben, John Turturro filmjében. 
„Volt egy kis szerep, Hollywoodba mentem. Jó móka volt, és jó volt egy időben megvalósítani különböző dolgokat. A rendező isteni volt, nagyon jól bánt velem, és ez nagyon fontos volt.”
A munkán túl, szóba került egy másik téma is. A szerelem, ami a színésznem már nem megy olyan jól, mint a munkája.
„Néhány éve egyedül vagyok. Élvezem Mar del Plata-t, és ahogy mondani szokták, remélem, hogy lesz itt egy nyári szerelem. Csak ennyi, semmi több.”

NICO VÁZQUEZ KÜLÖNLEGES LÁTOGATÓJA

2017.01.29. 22:20

A pszichológia azt mondja, hogy a bánat az a folyamat, amely öt szakaszból áll, tagadás, düh, alkudozás, depresszió és elfogadás. Nicolás Vázquez (39) átment ezen a fájdalmas és kíméletlen úton, ami ismerős lehet mindazok számára, akik elveszítették már egy szerettüket. Nico nem csak a testvérét veszítette el. Santiago volt számára a fény, az útmutató, és a leghűségesebb barát. 
Ám 2016. december 16-án reggel Punta Cana-ban minden megváltozott.
Nico-t lesújtotta testvére elvesztése, és kevés kényszert érzett munkája folytatására. De édesanyja unszolására visszatért, és 2017. január 3-án újra színpadra lépett, az El otro lado de la cama előadásaival. 
Feleségének, Gime Accardi-nak jelenléte, aki szintén szerepel a darabban, kulcsfontosságú volt, ugyanis tőle maximális támogatást kap a színész. 
Szabadidejében néha elhagyja a lakását, és a tengerpartra megy, ahol feleségével, és Umma nevű kutyájával tölti az időt. 
 
Nico-t nemrég a színházban látogatta meg egy számára kedves ember, a tévés személyiség, Mirta Lengrand
 
„Folyton arra gondolni, aki elhagyott. Nagyon nehéz így dolgozni. Csak egy zseni tudja ezt csinálni, és te egy zseni vagy, Nico. Egy zseni vagy.”
 
A műsorvezető szavai után Nico könnyekben tört ki, és magához ölelte a nőt. A közönség hosszú percekig tapsolta őket. Mindenkit meghatott a találkozó. 
 

VOY POR MÁS - MAGYAR FELIRATTAL

2017.01.29. 22:14

Luji elég jól belehúzott, és már a Voy por más-t is megnézhetjük magyar felirattal. Köszönjük! 

HAY UN LUGAR - MAGYAR FELIRATTAL

2017.01.29. 21:24

Luji megint meglepett minket egy fordítással, méghozzá a Hay un lugar című dallal, ami a Casi Angeles második évadjából van, és Lali énekli.

BOOMERANG BTS

2017.01.29. 00:32

Felkerült YouTube-ra Lali Boomerang című klippjének a backstage videója. Nézzétek meg, hogy hogyan készült!