CASI ANGELES Hungary | mindent a sorozatról és a színészekről
CASI ANGELES

A CASIANGELESHUNGARY GP újra átalakult!
Úgy érzem, hogy sosem fogom megunni ezt a sorozatot, és arra gondoltam, hogy megosztom veletek ezt az érzést, és folytatom tovább a szerkesztést, hiszen ezek a csodás emberek megérdemlik, hogy szóljon róluk egy magyar oldal!

01. ÉVADOK
a majdnem angyalokról
02. ÉRDEKESSÉGEK
amit eddig talán nem tudtál, vagy nem értettél

 

 
ANGELS

 
    
    
    
 
    
   
   

Cserét a chat-ben kérhetsz!

 
FACEBOOK
 

Lájkoljátok az oldal Facebook lapját, hogy egyből értesüljetek arról, mikor kerül fel az új rész!

 
CHATBOX


 
 
VIDEO OF THE WEEK

 
MEMBERS
Indulás: 2006-08-27
 
SIGN IN/SIGN OUT
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


CASI ANGELES

CASI ANGELES - I. ÉVAD 1. RÉSZ

2017.01.05. 22:11
Az egész történet egy árvaházban kezdődik, ahová megérkezik Bartolomé Bedoya Agüero és Justina Merarda García, hogy egy gyermeket fogadjanak örökbe. A nevelő bemutatja nekik az árvákat, hogy választhassanak közülük. Bartolomé-nak azonban egy harcias, és nagyszájú lányon akad meg a szeme, és egyből tudja, hogy ő lesz aki választani fog. A nevelő próbálja őket meggyőzni, hogy a lány egy bajkeverő, de a férfi ragaszkodik hozzá, így Marianella-t viszik magukkal a BB Alapítványba.
Justina körbevezeti őt a házban, és elmondja neki a házirendet. Bevezeti a lányok szobájába, ahol Mar találkozik Tacho-val, aki kedvesen üdvözli. Mar azonban nagyon durva, és arcon bokszolja.
Az alapítványban Barton húga, Malvina szervezi az ő és Nicolás Bauer eljegyzését, aki a következő nap érkezik haza egy utazásról.
 
Eközben a Mágikus Cirkuszban egy gyönyörű akrobata, Cielo Mágico lép fel utolsó alkalommal. Az alapítvány többi gyermeke; Lleca, Rama, és testvére Aleli belopódzik ide, és mint kiderül, Bartolomé parancsára meglopják az embereket. Aleli lebukik, mikor a cirkusz igazgatója meglátja, hogy mit tesz, és elkezd ordítani. Cielo, mikor rájön, hogy mi történik, segít a kislánynak, majd azzal a feltétellel, hogy nem lop többet, elengedi. Cielo-t ezért kirúgják. Rama és Lleca elmenekül, Aleli pedig eltűnik.
 
Nicolás Bauer, az ismert archeológus egy külföldi úton vesz részt, ahol barátjával Mogli-val az Eudamón szigete után kutatnak. Meglepetés éri őket, mikor rájönnek, hogy Cristobál, Nico fia, a tudtuk nélkül velük tartott. 
Nicol talál egy tojást, amit megpróbál megfejteni, de Mogli-val csapdába esnek. Cristobál, aki egy nagyon okos kisfiú, segít nekik kijutni onnan. 
Később Nico elmondja Cristobál-nak, hogy Buenos Aires-be utaznak Malvina-hoz, de a kisfiú nem örül neki, mert azt szeretné, hogy a szülei újra együtt legyenek.
 
  
 
Mikor Cielo elhagyja a cirkuszt, észreveszi, hogy Aleli, a tolvaj kislány a kocsijában rejtőzött el. Hagyja, hogy a kislány nála töltse az éjszakát. 
 
Másnap Justina és Barto megmutatják Mar-nak, hogy mi lesz a munkája az alapítványban. Játékbabákat kell öltöztetnie.
Tacho, Rama és Lleca az utcán csinálnak egy showt, hogy eltereljék az emberek figyelmét, és közben kifosszák őket. Nico és Cristobál ekkor érkeznek meg az alapítvány elé, és látják a műsort. Cristobál szeretne pénzt adni a fiúknak, ezért pénzt kér az apjától. Ezalatt Cielo is megérkezik Aleli-val, aki kiszállva a kocsiból, egyből lopni indul, hogy segítsen Rama-éknak. Nico nem találja a tárcáját, ugyanis Aleli elcsente azt. Mikor Cielo meglátja, azonnal leszidja a kislányt, és kéri, hogy adja vissza a tárcát a tulajdonosnak. Aztán abban a pillanatban megtörténik. Nicolás és Cielo megpillantják egymást, és hosszan, mélyen néznek egymás szemébe.
Ám ekkor Nico meglátja a tárcáját Cielo kezében, és egyből lopással vádolja. Cielo-nak sikerül elmenekülnie, és elrejtőzik egy kisbuszban, ami azoké az embereké, akik Malvina rendezvényét szervezik.
 
Az alapítványban Mar találkozik Malvina-val, akivel persze egyből összeszólalkozik. A veszekedés végül odáig fajul, hogy Mar úgy megüti a nőt, hogy az elájul. Ma megijed, és megpróbál megszökni az alapítványból. Az utcára kiérve, beleütközik Jasper-be, a kertészbe, és beleesik a szökőkútba. Egy ismeretlen kéz gazdája húzza ki onnan, és mosolyogva kérdezi meg a csurom vizes lányt: "És te, ki vagy?"
 
  
 
A srácok ezalatt elrejtik Malvina-t a torta belsejében, ahol elvileg a táncoslánynak kellene lennie, aki nem más, mint Cielo. Nicolas is megérkezik Cristobal-lal és Mogli-val.
 
Cielo, hogy elkerülje azt, hogy elkapják, magára ölti a kisbuszban található jelmezt. Barto azonban összetéveszti Malvina-val, és berángatja a bálba. 
Nico, és Malvina, aki valójában Cielo, keringőzni kezdenek. A férfi sem jön rá, hogy nem Malvina-val táncol, és talán maga sem érti, hogy miért érzi ilyen varázslatosnak ezt a pillanatot. Csak ennyit mond a lánynak: "A mai napig nem tudtam, miért szeretlek ennyire."

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!