CASI ANGELES Hungary | mindent a sorozatról és a színészekről
CASI ANGELES

A CASIANGELESHUNGARY GP újra átalakult!
Úgy érzem, hogy sosem fogom megunni ezt a sorozatot, és arra gondoltam, hogy megosztom veletek ezt az érzést, és folytatom tovább a szerkesztést, hiszen ezek a csodás emberek megérdemlik, hogy szóljon róluk egy magyar oldal!

01. ÉVADOK
a majdnem angyalokról
02. ÉRDEKESSÉGEK
amit eddig talán nem tudtál, vagy nem értettél

 

 
ANGELS

 
    
    
    
 
    
   
   

Cserét a chat-ben kérhetsz!

 
FACEBOOK
 

Lájkoljátok az oldal Facebook lapját, hogy egyből értesüljetek arról, mikor kerül fel az új rész!

 
CHATBOX


 
 
VIDEO OF THE WEEK

 
MEMBERS
Indulás: 2006-08-27
 
SIGN IN/SIGN OUT
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


CASI ANGELES

CASI ANGELES - I. ÉVAD 2. RÉSZ

2017.01.06. 12:30

„Különleges vagy. Ezek a szemek... Ez a száj... Ez a parfüm. Egy angyal vagy.” - mondja Nico, és mielőtt megcsókolná Cielo-t, a lány elfut. Nico utána megy, de Cielo elrejtőzik a kisbuszban. Aleli segít neki megszökni az alapítvány udvarából. Mikor kimegy a kapun, észreveszi, hogy ugyan az a jel van a bejáratnál, ami az ő karkötőjén is van. Ez a lánc már kiskora óta megvan neki
 
Justina rájön, hogy Mar nincs a házban, ezért utána indul. A lányt az utcán találja Thiago-val, akiről kiderül, hogy Bartolomé fia, aki most jött haza Londonból. Justina figyelmezteti Mar-t, hogy tartsa távol magát a fiútól.
 
Justina el akarja mondani Barto-nak, hogy a fia megérkezett, de az nem hagyja szóhoz jutni. Barto minden pillanatot megragad, hogy támogatást gyűjtsön az árva gyerekeknek, akiket ő nevel. Természetesen ebből is csak pénz akar nyerni. 
 
A meghívott vendégek elé tolják a tortát, amiben Cielo-nak, a táncos lánynak kellene lennie, de helyette a megkötözött Malvina kerül elő belőle. A nő írtó dühös a gyerekekre, amiért bezárták őt. Barto rájön, hogy nem Malvina volt az álarc alatt, és azt javasolja, hogy ne mondják el ezt Nicolás-nak. Barto már éppen ki akarja szabni Rama-ék büntetését, mikor megérkezik Thiago. 
 
Cristobál szomorkodik, mert Nico nem akarja őt elvinni az anyjához Afrikába. Mogli szerint el kellene mondani a fiúnak, hogy az anyja elhagyta őket, és nem akar velük találkozni. 
 
  
 
Cielo elmegy a hotelba, hogy visszaadja Nico-nak a pénztárcáját, de nem engedik fel, ezért kénytelen lesz az erkélyen keresztül bemászni a férfihez. Szerencsétlenségére pont Nico fürdőszobájában landol, a vízzel teli kádban, ahol a férfi éppen fürdőt vesz. Nico megfenyegeti a lányt, hogy kihívja a rendőrséget, erre Cielo menekülőre fogja. Sikerül letörniük a zárat, így a lány ott távozna, ahol érkezett, de Nico-nak sikerül visszatartania, és mind a ketten a kádban kötnek ki. 
Cielo elmeséli neki, hogy ő kiskora óta egy cirkuszban élt, mert két ember talált rá, és ők nevelték fel. A nevére nem emlékszik, a megtalálói adták neki a Cielo Mágico (mágikus ég) nevet. Nico elmeséli, hogy ő régész. Azt mondja a lánynak, hogy ha nem emlékszik a múltjára, attól még lehet jó a jelene és a jövője, ezért hagyja abba a lopást. Cielo hiába bizonygatja, hogy nem ő a tolvaj, Nico nem hisz neki. A lány keserves sírásba kezd, és víz kezd ömleni mindenhonnan.
 
Mar rettentő dühös Tacho-ra, amiért elárulta, hogy ő ütötte ki Malvina-t.  Thiago nem akar visszamenni Londonba, pedig az apja nem akarja, hogy itt maradjon. 
 
Barto megtiltja a gyerekeknek, hogy találkozzanak a fiával, és abba a szállodába küldik őket, ahol Nico is megszállt. Ki kell rabolniuk a nagykövetet. 
 
Mogli próbál segíteni Nico-nak, hogy kijusson a fürdőszobából, miközben megérkezik Malvina is. Cielo kimászik az ablakon, és meglátja Aleli-t. Rájön, hogy a kislány éppen ellopott valamit. Mikor Cielo számon kéri, a kislány majdnem kikotyogja, hogy valaki kényszeríti erre. 
 
Thiago dühös, amiért az apja vissza akarja küldeni őt Londonba, ezért Mar megmutatja neki a bokszzsákját, mint feszültség levezetőt. 
 
  
 
Cielo és Aleli végignézik, ahogy Nico szerelmet vall Malvina-nak, és megkéri a kezét, ugyanis örökké azokkal a szemekkel, és azzal a szájjal akar együtt élni, amik lenyűgözték a keringő alatt. Cielo ennek hatására sírni kezd, mire a tűzvédelmi rendszer aktiválódik, és mindent eláraszt vízzel. 

Még nincs hozzászólás.
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!