CASI ANGELES Hungary | mindent a sorozatról és a színészekről
CASI ANGELES

A CASIANGELESHUNGARY GP újra átalakult!
Úgy érzem, hogy sosem fogom megunni ezt a sorozatot, és arra gondoltam, hogy megosztom veletek ezt az érzést, és folytatom tovább a szerkesztést, hiszen ezek a csodás emberek megérdemlik, hogy szóljon róluk egy magyar oldal!

01. ÉVADOK
a majdnem angyalokról
02. ÉRDEKESSÉGEK
amit eddig talán nem tudtál, vagy nem értettél

 

 
ANGELS

 
    
    
    
 
    
   
   

Cserét a chat-ben kérhetsz!

 
FACEBOOK
 

Lájkoljátok az oldal Facebook lapját, hogy egyből értesüljetek arról, mikor kerül fel az új rész!

 
CHATBOX


 
 
VIDEO OF THE WEEK

 
MEMBERS
Indulás: 2006-08-27
 
SIGN IN/SIGN OUT
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


SZEREPLŐK

FIGYELEM! A SZEREPLŐK LEÍRÁSA SPOILERES LEHET! 

Cielo Mágico 20 éves. Alba Castillo és Carlos María Inchausti nagyobbik lánya, Luz nővére. 
Amikor 10 éves volt, Bartolomé és Justina otthagyták őt egy erdőben, majd másnap Amanda és Aldo Mágico találtak rá a kislányra. Az idős házaspár egy cirkuszban dolgozott. Attól a naptól kezdve ők lettek a kislány szülei, és elnevezték őt Cielo Mágico-nak. A kislány semmire nem emlékezett a múltjával kapcsolatban, ugyanis amnéziás lett. 
Egy vidám, érzékeny és bátor fiatal nő lesz belőle, extravagáns stílussal. Alig ismeri fel a betűket, így szinte írástudatlan, és nehezen olvas.
Egy véletlen folytán visszakerül az Inchausti kúria falai közé, ahol szép lassan elkezd mindenre emlékezni. Rájön, hogy ő Angeles Inchausti, és aki tönkretette az életét az nem más, mint Bartolomé és Justina.
Megtudja, hogy Barto mire használja a gyerekeket a BB Alapítványnál, és véget vet a férfi zsarnokoskodásának. Elvégre a ház, és minden vagyon az övé.
Cielo továbbra is biztosítja, hogy a gyerekeknek legyen hol élniük.
Ő alapítja meg a Teen Angels zenekart, Mar-ral, Thiago-val, Rama-val, Jazmín-nal és Tacho-val. 
Cielo és Nico örökbe fogadják Monito-t, és éppen az esküvőjükre készülnek, mikor Barto megjelenik a padlásszobába, és megfenyegeti a lányt, hogy megöli. Ám akkor megnyílik az óra portálja, elnyeli Cielo-t és Eudamón szigetére küldi, ahol találkozik Tic-Tac-kal. 
 
 
Nicolás Bauer 30 éves archeológus. Berta Gough és Louis Andrés Bauer fia, és Marcos Ibarlucia féltervére. Amikor 19 éves volt, találkozott Carla Kosovsky-val, ahol régészetet tanult. 
Rengeteget van külföldön, hiszen rögeszmésen ragaszkodik a munkájához. Négy évvel később visszatér, hogy megkeresse a nőt, aki terhes lesz, majd elhagyja a férfit. Nico-ra hagyja a kisbabát, akit a férfi Cristóbal-nak nevez el. 
Évek múlva találkozik Malvina-val, akit el fog veni feleségül, habár egyre szerelmesebb lesz Cielo-ba. 
Kiderül, hogy Cristóbal nem is a vér szerinti fia, de ez nem akadályozza meg semmiben, hiszen ugyan úgy szeretik egymást a kisfiúval. 
Nico teherbe ejti Malvina-t, akiről kiderül, hogy nem is olyan rossz, mint a testvére, Bartolomé. 
Házasságot mégis Cielo-val kötnek, de a ceremónia előtt a lányt elnyeli az óra, mielőtt Bartolomé megölné őt.
 
 

1992-ban született, 15 éves. Julia Elordi lánya, Tefi féltestvére. Nevét egy paptól kapta, árvaházban nevelkedett. Bartolomé magához veszi, hogy őt is dolgoztassa, ahogy a többi fiatalt az alapítványnál. Eleinte durva, zárkózott, és barátságtalan, de később kiderül róla, hogy egy védtelen, kedves, élettel teli lány. Beleszeret Thiago-ba, Barto fiába. Úgy alakul azonban, hogy két fiú közül kell választania, ugyanis Rama is gyengéd érzelmeket táplál iránta. Végül Thiago barátnője, és Rama jó barátja lesz. 
Mar találkozik biológiai anyjával, Sandra Rinaldi-val, akit azóta Julia-nak hívnak. A nő azonban állást kap Spanyolországban, és elköltözik, maga után hagyva két lányát. 
Jazmin legjobb barátnője, és a Teen Angels tagja.


16 éves. Ornella és Juan Cruz York fia, de Bartolomé nevelte fel. Mikor 14 éves volt, Barto elküldte Londoba tanulni, hogy távol tartsa őt az alapítványtól. 2007-ban azonban hazatért, és esze ágában nem volt többet visszamenni Angilába. Jó tanuló, született vezető, nem fél semmitől, és nagyon helyes. Mikor találkozik Mar-ral, egyből beleszeret, és annak ellenére is harcol érte, hogy apja ellenzi a kapcsolatot. 
A Teen Angels tagja.


1991-ben született, 16 éves. Rosali Ordóñez fia, Alelí báttya. Mindent megtesz a húgáért, hiszen neki csak ő maradt. Mikor 10 éves volt anyjuk elhagyta őket, Miamiba költözött, és egy barátjára hagyta őket, aki azonban magára hagyta a két gyereket. Árvaházba kerültek, majd évek múlva Justina betoborozta őket a BB Alapítványhoz. Tud írni és olvasni, anyjától tanulta, de maga tökéletesítette a tudását, rendkívül éles eszű. 
Beleszeret Mar-ba, de a lány nem viszonozza az érzelmeit. 
Évek múltán találkozik az anyjával, de a nő kegyetlenül visszautasítja.
A Teen Angels egyik tagja. 


1992-ben született, 15 éves. Egy cigány család sarja. 6 éves koráig a szüleivel élt, amíg meg nem ölték őket. Árvaházba, majd a BB Alapítványhoz került, de Josélo kijuttatta onnan. 
Nagyon szép, és a fiúk vonzódnak hozzá, ő pedig élvezi a flörtölést. Beleszeret Tacho-ba, de Nacho is vonzódni kezd hozzá. 
Mar legjobb barátnője, a Teen Angels tagja. 


1990-ben született, 17 éves. Egy nagyon szegény, nyolc gyermekes család sarja. Amikor 7 éves volt, apja elcserélte egy fekete-fehér tévére. Az "új anyja" elutasította, és a poklok poklát járta meg nála. Megszökött és az utcán nőtt fel, egy színházban bújkálva. Arról álmodott, hogy színész lesz. 
Mikor 9 éves lett, a rendőrök elkapták, és árvaházba került. Két évvel később pedig Bartolomé és Justina a BB Alapítványhoz vette. 
Különc, és még mindig a színház megszállottja. Beleszeret Jazmín-ba, a Teen Angels tagja lesz. 

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu