CASI ANGELES Hungary | mindent a sorozatról és a színészekről
CASI ANGELES

A CASIANGELESHUNGARY GP újra átalakult!
Úgy érzem, hogy sosem fogom megunni ezt a sorozatot, és arra gondoltam, hogy megosztom veletek ezt az érzést, és folytatom tovább a szerkesztést, hiszen ezek a csodás emberek megérdemlik, hogy szóljon róluk egy magyar oldal!

01. ÉVADOK
a majdnem angyalokról
02. ÉRDEKESSÉGEK
amit eddig talán nem tudtál, vagy nem értettél

 

 
ANGELS

 
    
    
    
 
    
   
   

Cserét a chat-ben kérhetsz!

 
FACEBOOK
 

Lájkoljátok az oldal Facebook lapját, hogy egyből értesüljetek arról, mikor kerül fel az új rész!

 
CHATBOX


 
 
VIDEO OF THE WEEK

 
MEMBERS
Indulás: 2006-08-27
 
SIGN IN/SIGN OUT
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


Tudtad, hogy...?

... Bartonak megvan a Rebelde Way összes lemeze? 
... az első volt a leghosszabb évad, 166 résszel? 
... az első volt az egywtlen olyan évad, hogy a részeknek nem volt címe? 
... Justina egyszerre három karakter is alakított? Magát, az unokatestvérét, és az anyját. 
... Bartolomé és Justina találkoztak a jövőbeli Esperanza-val? Ez volt az egyetlen olyan alkalom, hogy valaki földi síkon találkozott vele.
... az első évadban Cielo és Malvina is teherbe esnek Nico-tól? 
... az első volt az egyetlen olyan évad, hogy valaki meghalt az utolsó részben? Marcos Ibarlucía és a pilóta a gépen.
... az első az egyetlen olyan évad, melyben még csak nem is említik Juan Cruz létezését? 
... Thiago-nak ebben az évadban viszonya lesz Melody-val, de ezt csak a második éadban tudjuk meg?
... az első évadban alakul meg a Teen Angels, Cielo-val, de Thiago nélkül?
... az első évad utolsó részében a Teen Angels koncertet adott a Parque de la Costa-ban? Ezek egy élő show-ból kivágott részek voltak. 
... a harmadik évadban Emilia Attias eljátszotta Cielo-t, és a lányát, Paz-t is? 
... a harmadik évadban Tic-Tac szerepét négy színész/híresség(Axel, Ricardo Montaner, Axel Kuschevatzky és Peto Menahem) öltötte magára? 
... a harmadik az egyetlen olyan évad, melyben Nicolás Vázquez(Nico), Gimena Accardi(Malvina), Tomás Ross(Cristóbal) és Nazareno Antón(Monito) nem szerepelnek?
... a negyedik évad volt a legrövidebb évad?
... a negyedik évadban a srácok visszatérnek a saját idejükbe?
... a negyedik évadban megismerjük a srácok jövőjét? Luz lesz a miniszter, Cristóbal lesz Luz gyermekeinek apja, Esperanza meghal a jövőben, Mar meghal, ugyanis a professzor, akiről kiderül, hogy ő Thiago, egyedül van. Jazmin és Tacho börtönben vannak, Simon-ból Jay lesz, Tefi meghal, de Luca él(Paloma azt mondja, hogy az anyja meghalt, az apja él, de elveszítette). Nacho és Caridad élnek, és van egy lányuk. Cielo halott, Nico és Lleca pedig együtt bújkálnak. Melody feltehetően halott. <---- Mindez persze csak akkor történt volna meg, ha a srácoknak nem sikerül megmenteniük Simon-t, és nem sikerül megváltoztatniuk Luz-t. 

 

A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!