CASI ANGELES Hungary | mindent a sorozatról és a színészekről
CASI ANGELES

A CASIANGELESHUNGARY GP újra átalakult!
Úgy érzem, hogy sosem fogom megunni ezt a sorozatot, és arra gondoltam, hogy megosztom veletek ezt az érzést, és folytatom tovább a szerkesztést, hiszen ezek a csodás emberek megérdemlik, hogy szóljon róluk egy magyar oldal!

01. ÉVADOK
a majdnem angyalokról
02. ÉRDEKESSÉGEK
amit eddig talán nem tudtál, vagy nem értettél

 

 
ANGELS

 
    
    
    
 
    
   
   

Cserét a chat-ben kérhetsz!

 
FACEBOOK
 

Lájkoljátok az oldal Facebook lapját, hogy egyből értesüljetek arról, mikor kerül fel az új rész!

 
CHATBOX


 
 
VIDEO OF THE WEEK

 
MEMBERS
Indulás: 2006-08-27
 
SIGN IN/SIGN OUT
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


Tudtad, hogy...?

... Bartonak megvan a Rebelde Way összes lemeze? 
... az első volt a leghosszabb évad, 166 résszel? 
... az első volt az egywtlen olyan évad, hogy a részeknek nem volt címe? 
... Justina egyszerre három karakter is alakított? Magát, az unokatestvérét, és az anyját. 
... Bartolomé és Justina találkoztak a jövőbeli Esperanza-val? Ez volt az egyetlen olyan alkalom, hogy valaki földi síkon találkozott vele.
... az első évadban Cielo és Malvina is teherbe esnek Nico-tól? 
... az első volt az egyetlen olyan évad, hogy valaki meghalt az utolsó részben? Marcos Ibarlucía és a pilóta a gépen.
... az első az egyetlen olyan évad, melyben még csak nem is említik Juan Cruz létezését? 
... Thiago-nak ebben az évadban viszonya lesz Melody-val, de ezt csak a második éadban tudjuk meg?
... az első évadban alakul meg a Teen Angels, Cielo-val, de Thiago nélkül?
... az első évad utolsó részében a Teen Angels koncertet adott a Parque de la Costa-ban? Ezek egy élő show-ból kivágott részek voltak. 
... a harmadik évadban Emilia Attias eljátszotta Cielo-t, és a lányát, Paz-t is? 
... a harmadik évadban Tic-Tac szerepét négy színész/híresség(Axel, Ricardo Montaner, Axel Kuschevatzky és Peto Menahem) öltötte magára? 
... a harmadik az egyetlen olyan évad, melyben Nicolás Vázquez(Nico), Gimena Accardi(Malvina), Tomás Ross(Cristóbal) és Nazareno Antón(Monito) nem szerepelnek?
... a negyedik évad volt a legrövidebb évad?
... a negyedik évadban a srácok visszatérnek a saját idejükbe?
... a negyedik évadban megismerjük a srácok jövőjét? Luz lesz a miniszter, Cristóbal lesz Luz gyermekeinek apja, Esperanza meghal a jövőben, Mar meghal, ugyanis a professzor, akiről kiderül, hogy ő Thiago, egyedül van. Jazmin és Tacho börtönben vannak, Simon-ból Jay lesz, Tefi meghal, de Luca él(Paloma azt mondja, hogy az anyja meghalt, az apja él, de elveszítette). Nacho és Caridad élnek, és van egy lányuk. Cielo halott, Nico és Lleca pedig együtt bújkálnak. Melody feltehetően halott. <---- Mindez persze csak akkor történt volna meg, ha a srácoknak nem sikerül megmenteniük Simon-t, és nem sikerül megváltoztatniuk Luz-t. 

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!