CASI ANGELES Hungary | mindent a sorozatról és a színészekről
CASI ANGELES

A CASIANGELESHUNGARY GP újra átalakult!
Úgy érzem, hogy sosem fogom megunni ezt a sorozatot, és arra gondoltam, hogy megosztom veletek ezt az érzést, és folytatom tovább a szerkesztést, hiszen ezek a csodás emberek megérdemlik, hogy szóljon róluk egy magyar oldal!

01. ÉVADOK
a majdnem angyalokról
02. ÉRDEKESSÉGEK
amit eddig talán nem tudtál, vagy nem értettél

 

 
ANGELS

 
    
    
    
 
    
   
   

Cserét a chat-ben kérhetsz!

 
FACEBOOK
 

Lájkoljátok az oldal Facebook lapját, hogy egyből értesüljetek arról, mikor kerül fel az új rész!

 
CHATBOX


 
 
VIDEO OF THE WEEK

 
MEMBERS
Indulás: 2006-08-27
 
SIGN IN/SIGN OUT
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


Tudtad, hogy...?

... Bartonak megvan a Rebelde Way összes lemeze? 
... az első volt a leghosszabb évad, 166 résszel? 
... az első volt az egywtlen olyan évad, hogy a részeknek nem volt címe? 
... Justina egyszerre három karakter is alakított? Magát, az unokatestvérét, és az anyját. 
... Bartolomé és Justina találkoztak a jövőbeli Esperanza-val? Ez volt az egyetlen olyan alkalom, hogy valaki földi síkon találkozott vele.
... az első évadban Cielo és Malvina is teherbe esnek Nico-tól? 
... az első volt az egyetlen olyan évad, hogy valaki meghalt az utolsó részben? Marcos Ibarlucía és a pilóta a gépen.
... az első az egyetlen olyan évad, melyben még csak nem is említik Juan Cruz létezését? 
... Thiago-nak ebben az évadban viszonya lesz Melody-val, de ezt csak a második éadban tudjuk meg?
... az első évadban alakul meg a Teen Angels, Cielo-val, de Thiago nélkül?
... az első évad utolsó részében a Teen Angels koncertet adott a Parque de la Costa-ban? Ezek egy élő show-ból kivágott részek voltak. 
... a harmadik évadban Emilia Attias eljátszotta Cielo-t, és a lányát, Paz-t is? 
... a harmadik évadban Tic-Tac szerepét négy színész/híresség(Axel, Ricardo Montaner, Axel Kuschevatzky és Peto Menahem) öltötte magára? 
... a harmadik az egyetlen olyan évad, melyben Nicolás Vázquez(Nico), Gimena Accardi(Malvina), Tomás Ross(Cristóbal) és Nazareno Antón(Monito) nem szerepelnek?
... a negyedik évad volt a legrövidebb évad?
... a negyedik évadban a srácok visszatérnek a saját idejükbe?
... a negyedik évadban megismerjük a srácok jövőjét? Luz lesz a miniszter, Cristóbal lesz Luz gyermekeinek apja, Esperanza meghal a jövőben, Mar meghal, ugyanis a professzor, akiről kiderül, hogy ő Thiago, egyedül van. Jazmin és Tacho börtönben vannak, Simon-ból Jay lesz, Tefi meghal, de Luca él(Paloma azt mondja, hogy az anyja meghalt, az apja él, de elveszítette). Nacho és Caridad élnek, és van egy lányuk. Cielo halott, Nico és Lleca pedig együtt bújkálnak. Melody feltehetően halott. <---- Mindez persze csak akkor történt volna meg, ha a srácoknak nem sikerül megmenteniük Simon-t, és nem sikerül megváltoztatniuk Luz-t. 

 

Xtina Hungary - A legnagyobb Christina Aguilera fan site - KATT!    *****    Egy párkapcsolat elõtt, fontos tudni alapvetõ ismereteket a társadról.Ezért fontos a párkapcsolati elemzés. Rendeld meg!    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés, csak 5000 Ft. rendeld meg most és minden kérdésedet, + megbeszéljük!!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzés diplomás asztrológustól. Keress,szeretettel várlak!Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek értelmezni azt,amit látsz.Várlak az oldalamom    *****    Simonyi ingatlan2023 Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    PREKAMBRIUM HUNGARY - Videók, cikkek a tudomány világából. Légy részese te is!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Why do all the monsters come out at night? - click here - Why do all the monsters come out at night?    *****    Why do all the monsters come out at night? - click here - Why do all the monsters come out at night?    *****    Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    &#8222;Evil will never be countered while good men do nothing.&#8220;    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.