CASI ANGELES Hungary | mindent a sorozatról és a színészekről
CASI ANGELES

A CASIANGELESHUNGARY GP újra átalakult!
Úgy érzem, hogy sosem fogom megunni ezt a sorozatot, és arra gondoltam, hogy megosztom veletek ezt az érzést, és folytatom tovább a szerkesztést, hiszen ezek a csodás emberek megérdemlik, hogy szóljon róluk egy magyar oldal!

01. ÉVADOK
a majdnem angyalokról
02. ÉRDEKESSÉGEK
amit eddig talán nem tudtál, vagy nem értettél

 

 
ANGELS

 
    
    
    
 
    
   
   

Cserét a chat-ben kérhetsz!

 
FACEBOOK
 

Lájkoljátok az oldal Facebook lapját, hogy egyből értesüljetek arról, mikor kerül fel az új rész!

 
CHATBOX


 
 
VIDEO OF THE WEEK

 
MEMBERS
Indulás: 2006-08-27
 
SIGN IN/SIGN OUT
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


Eudamón szigete
 
Eudamón, vagy nevezik még a boldog gyerekek szigetének, a boldogság szigetének, vagy a másik síknak is. Ez egy kitalált sziget, a Casi Angeles sorozatban, egy spirituális hely, ami eljuttat a múltba, a jelenbe és a jövőbe. 
 
 
JELLEMZŐI
Ez egy varázslatos hely, amely fenntartja az egyensúlyt a földi síkon, hiszen ha Juan Cruz visszatér egy másik síkra, a világ fokozatosan megsemmisül. 
A megjelenésén az tud változtatni, aki ott van. Ahogy Tic-Tac is mondta: 
„Ez a hely az lesz, amit szeretnél, hogy legyen!”
 
Ebben a síkban nem múlik az idő, így történik majd, hogy Cielo terhességen nem halad előre azok alatt a hónapok alatt, míg ott lesz. (2. évad)
Juan Cruz és a Corporacion CC szerint:
 
„Egy kimeríthetetlen energiaforrás.”
 
Akit felszív a létező három portál egyike, az az Eudamón Angyalává válik. 
Az autisták mindkét síkban tudnak lenni egyidejűleg, míg a normális emberek csak egyikben. 
Amikor a gyerekek játszanak, fantáziálnak, és elképzelik a szigetet, az megjelenik nekik egy pillanatra. A felnőtteknek is, mikor álmodnak, illetve a művészeknek, mikor alkotnak. 
 
 
AZ EUDAMÓN ANGYALAI
A boldogság hírnökei. Minden 18 évben az Eudamón kiválaszt egy tiszta lelket, és átalakítja azt angyallá. Nagyon különleges lények, egyetemes tudással, és különleges képességekkel rendelkeznek. Feladatuk, hogy boldogságot hozzanak a világra.
Az angyalok a következők: 
Cielo Mágico: Elnyeli a portál a házban, és angyal lesz belőle. Egyetemes bölcsességet, speciális ismereteket, és különleges képességeket kap. Feladata, hogy átalakítsa a rossz lelkeket jóvá, védje a gyerekeket egy bizonyos ideig, amíg készek nem lesznek teljesíteni a küldetésüket, hogy megmentsék a lányát, Paz-t, megteremtsék a világbékét, és megmentsék saját magukat. (3. évad)
 
Juan Cruz: A lelke nem volt tiszta, így bukott angyal lett. Sok képessége van, pont, mint Cielo-nak. A tisztátlan lelke miatt a teste haldoklik, ezért parazitaként élt mások testében, akik idővel feladva a harcot, meghalnak. Legfőbb törekvése, hogy visszajusson Eudamón-ra, de előtte meg akarja ölni Paz-t. 
Paz Bauer: Egy mesztic angyal, vagyis egy igazi angyal, Cielo és egy őrző, Nicolás Bauer szerelmének gyümölcse. Született mesztic, de 2031-ben az Eudamón sziget igazi angyala lesz, mikor magába szívja ugyan az a portál, ami korábban az anyját is. 
 
MESZTIC ANGYALOK
Egy angyal és egy halandó gyermekei. Ugyan azokkal a képességekkel rendelkeznek, mint az angyalok, kivéve az abszolút tudást. Ha egy angyalnak gyereke lesz, mielőtt a boldogság hírnökévé válik, a gyerek nem örökli a tudást. Ezért nincs képessége Thiago-nak.
Paz Bauer: Cielo lánya. Akkor fedezte fel a képességét, mikor egy napon el szeretett volna menni egy helyre, lehunyta a szemét, elképzelte azt, és megjelent azon a helyen. Különlegesebb, mint Camilo, hiszen már Cielo hasában volt, mikor a nő Eudamón-ra utazott. Camilo viszont akkor született, mikor JC visszatért. 
Camilo Estrella: Juan Cruz fia. Akkor fedezte fel a képességeit, mikor elrabolták, és sikerült megszöknie. Majd mikor meg akarta menteni a srácokat, sikerült megbénítania az időt. 
 
 
AZ EUDAMÓN ŐRZŐI
Esperanza, a 2082-es évből, volt a felelős azért, hogy egyesítse az őrzőket, akik azt a kört (mandalát) alkotják, amely megvédi Paz-t. 
Nico szerint az őrzők jelképezik az Eudamón 7 értékét. A mandala a Mandalay iskola jelképe, a szent kört jelenti. 
Összefoglalva az őrzők formálják meg a szent kört, ami védelmezi Paz-t, amit két külső, és egy belső, harmadik kör alkot. 
Ha megtörik a kör, Paz tehetetlen lesz, azaz elveszíti a képességeit. Ezért akarja Juan Cruz semlegesíteni a srácokat, hogy meg tudja ölni Paz-t, így újra beléphet Eudamón-ba. 
Ennek érdekében jön létre az első kör, ami védi a másodikat, és így együtt védik Paz-t. 
 
 
A KÜLSŐ KÖR
Ez a leggyengébb, és ezt a legegyszerűbb megtörni. 
 
Justina Merarda García: Egyedül ő fedezte fel a feladatát. Megtalálta a fiát Juan-t, aki a nagyapja Luna-nak és Pedro-nak. 
Van egy mágikus tükre, ami megmutatja az emberek igazi lelkét. 
Luca Franccini: Megérti a fájdalmat. Van egy iránytűje, ami utat mutat a srácoknak. 
Simón Rodríguez Arrechavaleta: Mély kapcsolatot tud létrehozni az autistákkal. Van egy hangvillája, amely érzékeli a rossz energiákat. 
Caridad Martina Cuesta: Fényes a lelke, és feláldozza magár, hogy meggyengítse Juan Cruz-t, aki bele költözött. Van egy dobkockája, amely szükséges utasításokat ad. 
Ignacio "Nacho" Pérez Alzamendi: A rendeltetése, hogy harcoljon a gonosszal, amiért megkapja a jutalmát, mikor visszatér a saját idejébe. Van egy madara, mellyel üzenetet tud küldeni a kakukkos órába. 
Melody Paz: Képes a megtisztításra. Kapott egy nyakláncot. 
Estefanía "Tefi" Elordi Rinaldi: Szépnek látja a dolgokat. Van egy gyertyája, ami sosem fogy el, és megvilágítja az utat. 
Valeria Gutiérrez: A hit erejével valóssá tudja tenni a dolgokat. Van egy tolla és egy tintatartója, amivel ha írni kezd, az megvalósul.
Sol: Ő az egyetlen, aki képes kitalálni, hogyan kell legyőzni Juan Cruz-t. 
Jaime: Őt nem ölte meg Juan Cruz, mikor elkezdett utazni az időben, és megsemmisíteni a bére körének őreit. Így tudta Camilo tervét, és megmentette Esperanza-t. 
Perdo és Luna: Az utolsó gyermekek a világon. 
 
 
A BELSŐ KÖR
Nehezebb megtörni, nagyon erős lelkű lények alkotják.
 
Camilo Estrella: A mesztic angyal. 
Esperanza Bauer: A hősnő. Próbálja megmenteni a világot. Ő gyűjtötte össze az őrzőket. 
Ramiro "Rama" Ordóñez: Egy érzékeny és empatikus fiú. Miután megvakul, képes lesz látni a sötét lelkeket. 
Juan "Tacho" Morales: Az impulzus, állati ösztönökkel. 
Thiago Bedoya Agüero: A remény őrzője. Igazi vezető, aki a saját ”bárkáját” vezeti. 
Marianella "Mar" Talarico Rinaldi: Egyedülálló az ösztönös megérzése. Cielo egy parfümöt ad neki, mellyel utazni tud az időben.
Jazmín "Gitana" Romero: Látja a jövőt. 
Leon "Lleca" Benítez: Ő a kulcs. Meg tudja lágyítani mások lelkét. Van egy képkerete, aminek segítségével vissza tud tekinteni a múltba. 
 
 
NEM TAGJAI A KÖRNEK
Francisca "Kika" Zanata: 2045-ből származik. A küldetése, hogy segítse a srácokat. 
Teo Gorki: Egy ember, rengeteg hittel, ami védelmet ad másoknak. 
Sebastian "Torito" Cura: Képes ”mély szeretetet” adni.
Luz Inchausti: A kis herceg. 
 
 
AZ EUDAMÓN TÁRGYAI
hamarosan...
 

TÖRTÉNETE 
hamarosan...

  

 

Xtina Hungary - A legnagyobb Christina Aguilera fan site - KATT!    *****    Egy párkapcsolat elõtt, fontos tudni alapvetõ ismereteket a társadról.Ezért fontos a párkapcsolati elemzés. Rendeld meg!    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés, csak 5000 Ft. rendeld meg most és minden kérdésedet, + megbeszéljük!!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzés diplomás asztrológustól. Keress,szeretettel várlak!Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek értelmezni azt,amit látsz.Várlak az oldalamom    *****    Simonyi ingatlan2023 Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    PREKAMBRIUM HUNGARY - Videók, cikkek a tudomány világából. Légy részese te is!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Why do all the monsters come out at night? - click here - Why do all the monsters come out at night?    *****    Why do all the monsters come out at night? - click here - Why do all the monsters come out at night?    *****    Csatlakozz közénk, és légy része fantasy világunknak! - Rose Harbor. egy fórumos szerepjáték a gportal felületén! - RPG    *****    ROSE HARBOR - and i know now that this world will never be enough for me - ROSE HARBOR    *****    Rajz, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    „Evil will never be countered while good men do nothing.“    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.