CASI ANGELES Hungary | mindent a sorozatról és a színészekről
CASI ANGELES

A CASIANGELESHUNGARY GP újra átalakult!
Úgy érzem, hogy sosem fogom megunni ezt a sorozatot, és arra gondoltam, hogy megosztom veletek ezt az érzést, és folytatom tovább a szerkesztést, hiszen ezek a csodás emberek megérdemlik, hogy szóljon róluk egy magyar oldal!

01. ÉVADOK
a majdnem angyalokról
02. ÉRDEKESSÉGEK
amit eddig talán nem tudtál, vagy nem értettél

 

 
ANGELS

 
    
    
    
 
    
   
   

Cserét a chat-ben kérhetsz!

 
FACEBOOK
 

Lájkoljátok az oldal Facebook lapját, hogy egyből értesüljetek arról, mikor kerül fel az új rész!

 
CHATBOX


 
 
VIDEO OF THE WEEK

 
MEMBERS
Indulás: 2006-08-27
 
SIGN IN/SIGN OUT
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 


Eudamón szigete
 
Eudamón, vagy nevezik még a boldog gyerekek szigetének, a boldogság szigetének, vagy a másik síknak is. Ez egy kitalált sziget, a Casi Angeles sorozatban, egy spirituális hely, ami eljuttat a múltba, a jelenbe és a jövőbe. 
 
 
JELLEMZŐI
Ez egy varázslatos hely, amely fenntartja az egyensúlyt a földi síkon, hiszen ha Juan Cruz visszatér egy másik síkra, a világ fokozatosan megsemmisül. 
A megjelenésén az tud változtatni, aki ott van. Ahogy Tic-Tac is mondta: 
„Ez a hely az lesz, amit szeretnél, hogy legyen!”
 
Ebben a síkban nem múlik az idő, így történik majd, hogy Cielo terhességen nem halad előre azok alatt a hónapok alatt, míg ott lesz. (2. évad)
Juan Cruz és a Corporacion CC szerint:
 
„Egy kimeríthetetlen energiaforrás.”
 
Akit felszív a létező három portál egyike, az az Eudamón Angyalává válik. 
Az autisták mindkét síkban tudnak lenni egyidejűleg, míg a normális emberek csak egyikben. 
Amikor a gyerekek játszanak, fantáziálnak, és elképzelik a szigetet, az megjelenik nekik egy pillanatra. A felnőtteknek is, mikor álmodnak, illetve a művészeknek, mikor alkotnak. 
 
 
AZ EUDAMÓN ANGYALAI
A boldogság hírnökei. Minden 18 évben az Eudamón kiválaszt egy tiszta lelket, és átalakítja azt angyallá. Nagyon különleges lények, egyetemes tudással, és különleges képességekkel rendelkeznek. Feladatuk, hogy boldogságot hozzanak a világra.
Az angyalok a következők: 
Cielo Mágico: Elnyeli a portál a házban, és angyal lesz belőle. Egyetemes bölcsességet, speciális ismereteket, és különleges képességeket kap. Feladata, hogy átalakítsa a rossz lelkeket jóvá, védje a gyerekeket egy bizonyos ideig, amíg készek nem lesznek teljesíteni a küldetésüket, hogy megmentsék a lányát, Paz-t, megteremtsék a világbékét, és megmentsék saját magukat. (3. évad)
 
Juan Cruz: A lelke nem volt tiszta, így bukott angyal lett. Sok képessége van, pont, mint Cielo-nak. A tisztátlan lelke miatt a teste haldoklik, ezért parazitaként élt mások testében, akik idővel feladva a harcot, meghalnak. Legfőbb törekvése, hogy visszajusson Eudamón-ra, de előtte meg akarja ölni Paz-t. 
Paz Bauer: Egy mesztic angyal, vagyis egy igazi angyal, Cielo és egy őrző, Nicolás Bauer szerelmének gyümölcse. Született mesztic, de 2031-ben az Eudamón sziget igazi angyala lesz, mikor magába szívja ugyan az a portál, ami korábban az anyját is. 
 
MESZTIC ANGYALOK
Egy angyal és egy halandó gyermekei. Ugyan azokkal a képességekkel rendelkeznek, mint az angyalok, kivéve az abszolút tudást. Ha egy angyalnak gyereke lesz, mielőtt a boldogság hírnökévé válik, a gyerek nem örökli a tudást. Ezért nincs képessége Thiago-nak.
Paz Bauer: Cielo lánya. Akkor fedezte fel a képességét, mikor egy napon el szeretett volna menni egy helyre, lehunyta a szemét, elképzelte azt, és megjelent azon a helyen. Különlegesebb, mint Camilo, hiszen már Cielo hasában volt, mikor a nő Eudamón-ra utazott. Camilo viszont akkor született, mikor JC visszatért. 
Camilo Estrella: Juan Cruz fia. Akkor fedezte fel a képességeit, mikor elrabolták, és sikerült megszöknie. Majd mikor meg akarta menteni a srácokat, sikerült megbénítania az időt. 
 
 
AZ EUDAMÓN ŐRZŐI
Esperanza, a 2082-es évből, volt a felelős azért, hogy egyesítse az őrzőket, akik azt a kört (mandalát) alkotják, amely megvédi Paz-t. 
Nico szerint az őrzők jelképezik az Eudamón 7 értékét. A mandala a Mandalay iskola jelképe, a szent kört jelenti. 
Összefoglalva az őrzők formálják meg a szent kört, ami védelmezi Paz-t, amit két külső, és egy belső, harmadik kör alkot. 
Ha megtörik a kör, Paz tehetetlen lesz, azaz elveszíti a képességeit. Ezért akarja Juan Cruz semlegesíteni a srácokat, hogy meg tudja ölni Paz-t, így újra beléphet Eudamón-ba. 
Ennek érdekében jön létre az első kör, ami védi a másodikat, és így együtt védik Paz-t. 
 
 
A KÜLSŐ KÖR
Ez a leggyengébb, és ezt a legegyszerűbb megtörni. 
 
Justina Merarda García: Egyedül ő fedezte fel a feladatát. Megtalálta a fiát Juan-t, aki a nagyapja Luna-nak és Pedro-nak. 
Van egy mágikus tükre, ami megmutatja az emberek igazi lelkét. 
Luca Franccini: Megérti a fájdalmat. Van egy iránytűje, ami utat mutat a srácoknak. 
Simón Rodríguez Arrechavaleta: Mély kapcsolatot tud létrehozni az autistákkal. Van egy hangvillája, amely érzékeli a rossz energiákat. 
Caridad Martina Cuesta: Fényes a lelke, és feláldozza magár, hogy meggyengítse Juan Cruz-t, aki bele költözött. Van egy dobkockája, amely szükséges utasításokat ad. 
Ignacio "Nacho" Pérez Alzamendi: A rendeltetése, hogy harcoljon a gonosszal, amiért megkapja a jutalmát, mikor visszatér a saját idejébe. Van egy madara, mellyel üzenetet tud küldeni a kakukkos órába. 
Melody Paz: Képes a megtisztításra. Kapott egy nyakláncot. 
Estefanía "Tefi" Elordi Rinaldi: Szépnek látja a dolgokat. Van egy gyertyája, ami sosem fogy el, és megvilágítja az utat. 
Valeria Gutiérrez: A hit erejével valóssá tudja tenni a dolgokat. Van egy tolla és egy tintatartója, amivel ha írni kezd, az megvalósul.
Sol: Ő az egyetlen, aki képes kitalálni, hogyan kell legyőzni Juan Cruz-t. 
Jaime: Őt nem ölte meg Juan Cruz, mikor elkezdett utazni az időben, és megsemmisíteni a bére körének őreit. Így tudta Camilo tervét, és megmentette Esperanza-t. 
Perdo és Luna: Az utolsó gyermekek a világon. 
 
 
A BELSŐ KÖR
Nehezebb megtörni, nagyon erős lelkű lények alkotják.
 
Camilo Estrella: A mesztic angyal. 
Esperanza Bauer: A hősnő. Próbálja megmenteni a világot. Ő gyűjtötte össze az őrzőket. 
Ramiro "Rama" Ordóñez: Egy érzékeny és empatikus fiú. Miután megvakul, képes lesz látni a sötét lelkeket. 
Juan "Tacho" Morales: Az impulzus, állati ösztönökkel. 
Thiago Bedoya Agüero: A remény őrzője. Igazi vezető, aki a saját ”bárkáját” vezeti. 
Marianella "Mar" Talarico Rinaldi: Egyedülálló az ösztönös megérzése. Cielo egy parfümöt ad neki, mellyel utazni tud az időben.
Jazmín "Gitana" Romero: Látja a jövőt. 
Leon "Lleca" Benítez: Ő a kulcs. Meg tudja lágyítani mások lelkét. Van egy képkerete, aminek segítségével vissza tud tekinteni a múltba. 
 
 
NEM TAGJAI A KÖRNEK
Francisca "Kika" Zanata: 2045-ből származik. A küldetése, hogy segítse a srácokat. 
Teo Gorki: Egy ember, rengeteg hittel, ami védelmet ad másoknak. 
Sebastian "Torito" Cura: Képes ”mély szeretetet” adni.
Luz Inchausti: A kis herceg. 
 
 
AZ EUDAMÓN TÁRGYAI
hamarosan...
 

TÖRTÉNETE 
hamarosan...

  

 

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)